in ,

Nagy kakában van Vénaszájú Márta – Vesztegetés elfogadásának gyanúja miatt nyomoznak az I. kerületi polgármester ügyében + Mindenszo.hu kommentár

A Párbeszéd politikusa, V. Naszályi Márta tagad, ám a rendőrség a cukrászda tulajdonosának a vádjai alapján nyomoz, aki védelmi pénzekről beszélt korábban.

A 24.hu úgy értesült, hogy vesztegetés elfogadásának gyanúja miatt büntetőeljárást indított a rendőrség, miután a Ruszwurm cukrászda tulajdonosa, Szamos Miklós korábban arról beszélt, hogy V. Naszályi Márta, a Párbeszéd politikusa, az I. kerület polgármestere a választások előtt védelmi pénzt kért tőle. Hozzátették: a nyomozás egyelőre ismeretlen tettes ellen zajlik a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság Gazdaságvédelmi Osztályán.

Szamos Miklós azt állította a polgármesterről: „A választások előtt azt ajánlotta, ha az anyagi támogatás megtörténik, akkor olyan szerződést kötnek velem, hogy ne lehessen innen kitúrni, még bűncselekménnyel sem. Az ajánlat két cukrászdát érintett: a Koronát és a Ruszwurmot. 

A polgármester azt is hangsúlyozta: ha nem történik meg a támogatás, akkor nem véd meg. Tehát védelmi pénzt kért.”

A polgármester ugyanakkor azt állítja, hogy egy szó sem igaz ebből. V. Naszályi Márta közölte, a Ruszwurm cukrászda tulajdonosával jogvitájuk volt, a bíróság pedig a kerület javára ítélt, szerinte ez áll a vádaskodás mögött. Hozzátette: „Az ügyben feljelentést teszek rágalmazás miatt, ha pedig a bíróság Szamos urat bírság megfizetésére kötelezi – amiben biztos vagyok –, az összeget jótékony célra fogom fordítani.”

 

(Mandi)

 

 

Mindenszo.hu kommentár: felmerül a kérdés, hogy az első kerületben egyáltalán hogyan voltak képesek egy ilyen szutyokra szavazni????? Még ránézésre sem bizalomgerjesztő ez az ember, nemhogy a tevékenysége nem ér egy fillért sem.

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Ukrajna lassan lehúzhatja a rolót – Üzent Kijevnek a Fehér Ház: fogy a pénz, és nem tudják örök időkig finanszírozni Ukrajnát

Marha jó a műsor, gyerekek!!! Kepes nekiment a Telexnek is nekiment: „Már a Telextől is felfordul a gyomrom!” – Nekünk mindkettőtől