in ,

Nagy Feró helyretette a kötcsei piknik ellen tüntetőket

Nagy Feró is ellátogatott a kötcsei piknikre.

Nagy Feró is ellátogatott a kötcsei piknikre. A Kossuth-díjas énekes az Indexnek adott interjújában mondta el, hogy a miniszterelnök beszédén sajnálatára nem tudott részt venni – éppen koncertre sietett – de azért kivette a részét a rendezvényből: meglátogatta ugyanis Szijjártó Péter és Varga Judit előadásait, ráadásul helyretett néhány “diktatúrázó” tüntetőt is.

A kötcsei piknik hangulata Nagy Feró, a Beatrice frontembere szerint is kifogástalan volt. Noha csak rövid időt töltött a rendezvényen, rengeteg baráttal, ismerőssel találkozott, kifele menet pedig még néhány tüntetőt is helyreigazított.

A környéken több tüntetővel is találkoztam. Valaki azt kiabálta, hogy elég volt a diktatúrából. Nem bírtam ki, odamentem hozzá, és megkérdeztem, hogy mit gondol, ha diktatúra lenne, akkor tudna-e itt tüntetni. Ha ez Kádár idejében történik, akkor egy perc múlva elcipelték volna az illetőt a helyszínről, és börtönbe csukták volna. Igazából nem sok vizet zavartak, nem állt meg miattuk az élet

– mondta az Indexnek Nagy Feró, aki Orbán Viktor beszédét már sajnos nem tudta megvárni, mivel koncertre kellett sietnie. Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter és Varga Judit igazságügyi miniszter beszédén viszont ott volt. Arra a kérdésre, hogy a beszédből mi maradt meg neki a leginkább, a következőt felelte:

Mindketten fantasztikus politikusok, Varga Judit pedig ráadásul szép is, bár Szijjártó Péter se csúnya

– jegyezte meg humorosan Nagy Feró.

 

(pestisracok.hu)

 

 

Add tovább!

Botrány! Közpénzből telefonbetyárkodik a kretén főpolgármester

Hatalmas tömeg gyűlt össze a Hősök terén – Az egész világ Magyarországra figyel