in ,

Nagy a baj – Idegállapotba kerülhetett Che Katalin, aki menekül a nyilvánosság elől

Che Katalin rossz idegállapotba kerülhetett

Cseh Katalin rossz idegállapotba kerülhetett az őt leleplező cikkek miatt, ezért sorra mondja le szerepléseit, menekül a nyilvánosság elől. Eközben a momentumos politikus közpénzbotrányának ügye már a Központi Nyomozó Főügyészség asztalán van. A mellbevágó hírek ugyanis lendületbe hozták Tényi Istvánt is, aki a korrupciógyanús ügyletek miatt különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás bűntett gyanúja miatt tett feljelentést ismeretlen tettes ellen.

Portálunk oknyomozó riportjában feltárta, hogy Cseh Katalin és hálózatának cégei váci és sziráki telephelyen hozták létre uniós pénzekre vadászó birodalmukat, a cégek EU-s pályázatokat vettek célkeresztbe, együttesen váltogatták a telephelyeket és a fióktelepeket, amellyel több milliárd forintnyi uniós pénzt tettek zsebre. A mellbevágó eset kapcsán meg is szólaltattuk a politikust, aki a Pesti TV felvételeinek tanúsága szerint nagyon feszültnek és szorongónak bizonyult; erre utalnak azok a képsorok is, amelyeken látható, hogy kezeit tördelte a politikusnő, amikor az ügy részleteiről faggatta kollégánk.

 

Feltehetően ez az instabil idegállapot lehet az oka annak, hogy Cseh Katalin sorra mondja le nyilvános szerepléseit. A PestiSrácok.hu Momentum-közeli forrásból úgy tudja, nagyon rosszul érintette a korrupció elleni fellépés élharcosának szerepében tetszelgő balliberális politikust az, hogy kiderült róla: ő és üzleti körei dúskálnak az uniós milliárdokban.

Nem tudja kezelni a rá nehezedő nyomást, menekül a kínos kérdések és a nyilvánosság elől, sorra mondja le a közterületi szerepléseket

– hangsúlyozta forrásunk. A Momentum politikusa hétfőn például Szolnokon, a Hild téren mondott volna beszédet, ám visszamondta részvételét a programon.

FELJELENTÉS IS TÖRTÉNT

A vonatkozó rendelkezések alapján az ügy kivizsgálását, szükség esetén nyomozás megindítását, az esetleges elkövető felkutatását, illetve a bűncselekmény gyanújának megállapítását kérem

– fogalmazott a szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében Tényi István, aki bejelentést tett a momentumos politikus üzleti érdekeltségébe áramló uniós milliárdok ügyében különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás bűntett gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

 

(pestisracok.hu)

 

 

Add tovább!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Az azonnali.hu újságírója szerint a népszavazással Orbán “rárontott” a nemzetre

Ez nagyon durva! Tovább dagad Che Katalin közpénzbotránya