in ,

Nagy a baj! Ellenzéki szavazók szerint a Fidesz ásta a gödröt a migránsoknak

Tényleg nagy a baj

A Karc Fm egyik műsorában hangzott el a minap, hogy furcsa hírek terjednek balliberális szavazói körökben. A baromságok melegágya a közösségi média, és most újra csúcsra hág az agyhalál. A legújabb hírek szerint a déli határon, a határkerítés alatt nem a migránsok ástak alagutat, hanem a Fidesz! ÉRTIK? A FIDESZ!

Kedves balliberális szavazók! Ti már hülyébbek nem is lehettek! De tudjátok mit? Igazatok van!  A Fidesz ásta az alagutat! SŐT! Orbán Viktor ásta! Tegnap is a nemzetközi sajtótájékoztató után Orbán Viktor fogta a kis lapátját, és egy fekete autóval titokban a déli határkerítéshez osont, és egy újabb alagutat ásott! Bizony!

Ideális esetben egyébként ilyenkor orvost szoktak hívni, akinél van egy szép hátulgombolós fehér kabát (muszájdzseki), amit ráadnak az aktuális betegre, és vijjogva elszállítják egy szobába, ahol nincsenek ablakok…
A kis szobájában pedig majd kap helyes kis nyugtatókat, meg egy-két simogatást a buksira, és jó esetben fél-egy év múlva talán (nem biztos!) kiengedik a gyógyultat.

 

mindenszo.hu

Oszd meg másokkal is!

Nem stadion – Kásler: Huszonhat új gyógyszer kap társadalombiztosítási támogatást január közepétől – Videó

Bréking! Az iráni hadsereg beismerte, hogy ők lőtték le az ukrán utasszállítót