in ,

Nacsa Lőrinc kimondta a lényeget: 2018-ban itthon is rendőröknek kellett megvédeniük a Parlamentet az erőszakos baloldaltól

Nacsa Lőrinc KDNP-s országgyűlési képviselő szombati nyilatkozatában a szerdai washingtoni eseményeket vetette össze a 2018-ban a Parlamentnél történtekkel.

Nacsa Lőrinc KDNP-s országgyűlési képviselő szombati nyilatkozatában a szerdai washingtoni eseményeket vetette össze a 2018-ban a Parlamentnél történtekkel. Mint mondta: itthon is rendőröknek kellett megvédeniük a Parlamentet 2018-ban az erőszakos baloldaltól.

Az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség elnöke közölte: az elmúlt napokban megdöbbentő felvételek érkeztek az Egyesült Államokból, ahol tüntetők foglalták el a Capitoliumot. Megfogalmazása szerint a képsorokat látva eszünkbe juthatnak olyan közelmúltbéli haza események, amelyek egytől egyig az erőszakos baloldalhoz kötődnek. Mint mondta, a baloldal randalírozott a palamentben és azon kívül is. A kormánypárti politikus példaként idézte fel, hogy két éve agresszív módon próbálták meg ellehetetleníteni az Országgyűlés munkáját.

 

Fenyegetőztek, kiabáltak, sípoltak, megakadályozták az elnöki pulpitusra való feljutást és megpróbálták ellehetetleníteni a szavazást is

– sorolta a Munka Törvénykönyve 2018-as módosításának megszavazása előtti eseményeket. Nacsa Lőrinc hozzátette: a baloldal ugyanígy viselkedett a Parlamenten kívül is. Rongáltak, összecsapásokat provokáltak a rendőrökkel (…), Fekete-Győr András, a Momentum elnöke pedig füstgránátot is dobott” az egyenruhásokra mondta.

A fizikai erőszak mellett verbálisan is egyfolytában fenyegetőznek

– tette hozzá, példaként említve, hogy Gyurcsány Ferenc, a baloldal vezetője azt ígérte: hatalomra jutásuk esetén földönfutóvá teszi a Nemzeti Színház vezetőit. Nacsa Lőrinc álláspontja szerint világszerte látható, hogy a baloldal az erőszak eszközéhez nyúl, az erőszakos megmozdulások mögött pedig legtöbbször Soros György támogatottjai állnak.

Magyarországon is ez a helyzet

– jegyezte meg.

 

(pestisracok.hu)

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Elképzelhető, hogy Trump már nem él? Hamisított videót vett át az egész világ! Videó!

Agyhalál – Vasárnap megint forradalom volt a Hősök terén – 1 fő van jelen. A szervező