in ,

Na, végre! Pert indít az EMMI a 24.hu nevű baloldali szennyportál ellen, mert hazudtak a kalocsai gyerekotthonról – Videó

Az EMMI pert indít – a Ripost információi szerint az egykori társai által csak Trükkös Zotyónak nevezett – Varga Zoltán vörösbáró által üzemeltetett 24.hu nevű internetes oldal ellen

Az EMMI pert indít – a Ripost információi szerint az egykori társai által csak Trükkös Zotyónak nevezett – Varga Zoltán vörösbáró által üzemeltetett 24.hu nevű internetes oldal ellen, mert folyamatosan hazugságokat terjeszt a kalocsai gyermekotthonról. A jogi lépések elindítását Fülöp Attila államtitkár jelentette be a Facebookon. 

 

Íme a videó:

 

Fülöp Attila – Kalocsa

⛔️ ELÉG VOLT ⛔️ JOGI LÉPÉSEKET TETTÜNK ‼️

Túl sok volt abból, hogy alaptalan, jogsértő, gyermeki sorsokat alapvetően felkavaró és hátrányosan érintő kijelentéseket tehetnek ellenzéki médiumok mindenfajta következmény nélkül!

A szociális és gyermekvédelmi terület, az ott ellátottak, és az ott dolgozók soha nem lehetnek az ellenzéki politikai játéktérnek az eszközei!

A kalocsai gyermekotthonban fontos és komoly szakmai munka folyik.

‼️A kalocsai gyermekotthonnal kapcsolatban a Centrál Médiacsoport által üzemeltetett 24.hu internetes hírportál az elmúlt időszakban folyamatosan valótlan tényállításokat közölt, emiatt a szükséges jogi lépéseket 2021. február 11-én megtettük:
➡️ a Fővárosi Törvényszékre keresetet nyújtottunk be.
➡️ Ebben kértük a jogsértés megállapítását,
➡️ a jogsértés abbahagyását,
➡️ helyreigazító közlemény kiadását
➡️ és sérelemdíj megállapítását. A sérelemdíjat a kalocsai gyermekotthonban élő gyermekek oktatásának fejlesztésére fogjuk fordítani.

⛔️ Az agresszív liberalizmus nem vezethet oda, hogy a gyermekvédelemben élő gyerekek, és az ott dolgozók védtelenek legyenek ezekkel a nemtelen támadásokkal szemben, amellyel az egyébként is kiszolgáltatott sorsú gyermekek életét még tovább nehezítik!

#csakegyütt

Közzétette: Fülöp Attila – 2021. február 11., csütörtök

 

 

 

 

 

Elég volt! Túl sok volt abból, hogy alaptalan, jogsértő, gyermeki sorsokat alapvetően felkavaró és hátrányosan érintő kijelentéseket tehetnek ellenzéki médiumok mindenfajta következmény nélkül! A szociális és gyermekvédelmi terület, az ott ellátottak, és az ott dolgozók soha nem lehetnek az ellenzéki politikai játéktérnek az eszközei. A kalocsai gyermekotthonban fontos és komoly szakmai munka folyik.

A kalocsai gyermekotthonnal kapcsolatban a Centrál Médiacsoport által üzemeltetett 24.hu internetes hírportál az elmúlt időszakban folyamatosan valótlan tényállításokat közölt, emiatt a szükséges jogi lépéseket 2021. február 11-én megtettük, a Fővárosi Törvényszékre keresetet nyújtottunk be. Ebben kértük a jogsértés megállapítását, a jogsértés abbahagyását, helyreigazító közlemény kiadását és sérelemdíj megállapítását. A sérelemdíjat a kalocsai gyermekotthonban élő gyermekek oktatásának fejlesztésére fogjuk fordítani.

 

Az agresszív liberalizmus nem vezethet oda, hogy a gyermekvédelemben élő gyerekek, és az ott dolgozók védtelenek legyenek ezekkel a nemtelen támadásokkal szemben, amellyel az egyébként is kiszolgáltatott sorsú gyermekek életét még tovább nehezítik! – 

írja Fülöp Attila.

 

(origo.hu)

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

      A HVG sátánista újságírója gyalázza Varga Judit igazságügyminisztert! Várjuk Vadai Ágnes elhatárolódását! Nem látjuk a jogvédőket

      Origo.hu: egy vörösbáró üzemelteti a 24.hu-t