in ,

Na, végre! Elvitték a rendőrök Gődény Györgyöt

Pénteken délelőtt a vírustagadó nézeteiről ismertté vált Gödény György Facebook-oldalán felesége tette közzé, hogy a gyógyszerészt lakásáról előállították a rendőrök

Pénteken délelőtt a vírustagadó nézeteiről ismertté vált Gödény György Facebook-oldalán felesége tette közzé, hogy a gyógyszerészt lakásáról előállították a rendőrök – írta a 24.hu. Gödény felesége szerint a rendőrök hajnalban szállták meg a lakásukat, házkutatást tartottak, és dokumentumokat is lefoglaltak. Az Operatív Törzs mai sajtótájékoztatóján egyébként név nélkül utaltak arra, hogy az NNI rémhírterjesztés gyanújával nyomoz és négy helyszínen is lecsaptak reggel a rendőrök. 

A portál emlékeztet, Polt Péter legfőbb ügyész szerdán közölte az ellenzék egyik parlamenti képviselőjével, hogy feljelentésként értékelte a hozzá intézett kérdést. Kocsis-Cake Olivio azért fordult a legfőbb ügyészhez, hogy megtudja, fellépnek-e a vírustagadókkal és azokkal szemben, akik a járvány elleni védekezéssel szemben kampányt folytatnak. A Párbeszéd pártigazgatója felhívta a figyelmet arra, hogy Gődény György Facebook-oldalán, weblapján, és YouTube-csatornáján jelenleg is megtalálhatóak vírustagadó tartalmak, ami a képviselő szerint felveti a rémhírterjesztés gyanúját. Kocsis-Cake rákérdezett a főügyésznél arra is, hogy vizsgálták-e ezeket a tartalmakat, és jelezték-e a törvénysértést az illetékes hatóságoknak, illetve hogy tesznek-e lépéseket annak érdekében, hogy Gödény oldalai ne legyenek elérhetőek.

 

(pestisracok.hu)

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Bayer Zsolt: ma este a gonosz és ostoba ellenzékről mesélek nektek

Komoly a helyzet Kárpátalján! Az Európa Tanácsnak fel kell szólítania Ukrajnát, hogy ne fenyegesse a magyar közösséget