in

NA VÉGRE! – Bayer Zsolt feljelentette a rendőröket gyalázó Lyobbikos tüntetőket

Közösség tagja elleni erőszak miatt feljelentést tett Bayer Zsolt, lapunk publicistája három férfi ellen

 

Közösség tagja elleni erőszak miatt feljelentést tett Bayer Zsolt, lapunk publicistája három férfi ellen, akik az április 14-i kormányellenes tüntetésen – jobbikos pólóban – a parlament előtt gyaláztak egy rendőrnőt. Amikor a szolgálatot teljesítő egyenruhást visszavonták, és egy kollégáját lépették a helyébe, a fiatalok azt mondták: „Nézd, el is megy hátra, baszd meg, a fapina! Jött helyette egy kancigány.” Bár a feljelentést ismeretlen tettesek ellen tette a Magyar Idők munkatársa, az egyik, feltehetően solymári illetőségű inzultálót nevesítette.

Bayer Zsolt a dokumentumban felhívta a figyelmet: a parlament védelmére kirendelt rendőrök provokálása, egyiküknek pedig női mivoltában történő megalázása, valamint egy másik hatósági személy vélt etnikai származása miatti provokációja kimeríti a közösség elleni izgatás tényállását.

Ennek alátámasztására a büntetőtörvénykönyv vonatkozó paragrafusát idézte az újságíró: a BTK háromévi szabadságvesztésben maximalizálja azoknak a kihívóan közösségellenes magatartásformáknak a büntetési tételét, amelyek valamely társadalmi csoportban riadalmat kelthetnek.

A cselekményről felvétel is készült, amely a Tutiblogon tekinthető meg.

(forrás:magyaridok.hu)

Hülyék az utcán – Mindenáron káoszt akarnak az ellenzéki tüntetők, akik már az illegális eszközöktől sem riadnak vissza – Fel akarják gyújtani a Parlamentet

Újra hallhatjuk Fletó baromságait a Parlamenetben. Hurrá! – Meglepő módon Gyurcsány lesz a DK frakcióvezetője