in ,

Na végre! A Fidesz kampányt indít az oltásellenes baloldallal szemben!

Itt volt már az ideje!

 

 

A Fidesz online kampányt indít annak érdekében, hogy meggyőzze az embereket, ne higgyenek az oltásellenes baloldalnak – mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója pénteken, az MTI-nek nyilatkozva. Hollik István úgy fogalmazott, a Fidesz a kampányában be akarja mutatni, mekkora felelőtlenség az, amit a baloldal csinál, hiszen az az oltásellenes politika, amit folytatnak, az emberéletekbe kerül.

Minden olyan emberélet a baloldal lelkén szárad, amelyről azért kellett lemondani, mert az illető hallgatott a baloldalra és nem vette föl a felajánlott vakcinát – jelentette ki a kormánypárti politikus.

Kiemelte, a kampány keretében készült, a Fidesz Facebook-oldalán már elérhető első videó a baloldal kétszínűségével szembesíti a magyar embereket. Hollik István aláhúzta, amíg a baloldal petíciót indít, illetve bizalmatlanságot kelt egyes vakcinákkal szemben, azaz másokat lebeszélnek egyes vakcinákról, lebeszélnek arról, hogy bizonyos típusú vakcinákat elfogadjanak, addig maguknak beadatják az oltást, mint ahogy azt Gyurcsány Ferenc is tette csütörtökön.

 

 

MTI

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Lassan mindennapossá válik a kereszténygyalázás Magyarországon

A provokatív szobor miatt a Trollban nagyon kiakadtak Baranyira – Videó