in ,

Na, ne! Hamarosan eladhatják a Kelenföld Városközpontot, de Karácsonyék ebben az ügyben is csak sunnyognak és hadoválnak (Videó)

Egyre idegesebbek a Kelenföld Városközpont üzletes bérlői és a helyi lakosok

Egyre idegesebbek a Kelenföld Városközpont üzletes bérlői és a helyi lakosok az épület tervezett eladása miatt. A fővárosi és a XI. kerületi vezetés egyaránt maszatol, mellébeszél, kerüli a párbeszédet a civilekkel, az érintett vállalkozók továbbra is csak meddő, szóbeli ígérgetést kapnak.

A lakossági fórumra egyetlen önkormányzati ember sem ment el, a sok politikusi handabanda mellett semmi írásos biztosítékot nem virítanak a pénzre ácsingózó polgármesterek arról, hogy maradhatnak a boltok, illetve hogy nem épülhet a Városközpont helyére a környéket látványban és forgalom szempontjából is agyonnyomó kilencemeletes irodaház. November 29-én letelik a pályázati határidő, és utána jó eséllyel eladják a bérlő vállalkozók feje fölül az épületet, hiába fektettek együttesen sok százmillió forintot a belső felújításokra az elmúlt években, és hiába gyűlt össze több, mint 6000 tiltakozó aláírás. Egyre egyértelműbb, hogy addig akar sunnyogni a Karácsony Gergely–László Imre polgármesteri tandem, amíg végül sikerül kész tények elé állítaniuk az érintetteket és persze bezsebelni az eladásból befolyó milliárdokat.

 

 

 

A Pesti Riporter című műsor minden hétköznap 19 órától látható. Szóljon hozzá élőben, jelentkezzen Skype-vendégnek a [email protected] e-mail címünkön! A Pesti TV fogható bárhol az országban előfizetés nélkül egy egyszerű, kisméretű digitális antennával, illetve elérhető a legtöbb szolgáltató alapcsomagjában, valamint műholdról is. A műsorok röviddel az adás után a pestitv.pestisracok.hu oldalon nézhetőek vissza! Kövesse a Pesti TV Facebook- és Instagram-oldalát, TikTok-fiókját is!

 

(pestisracok.hu)

 

 

Add tovább!

Működésben a svéd “demokrácia”: órákkal a megválasztása után lemondott a miniszterelnök

Itt az ideje meghozni a döntést, kedves Karácsony Gergely – Azért halkan megkérdezzük: főpolgármester úr, mikor mond le?