in

Na most válik el a sz@r a víztől – Kéréssel fordul az Országgyűléshez a Fidesz-frakció – Szavazás lesz a kvótáról

A Fidesz-frakció kezdeményezni fogja hétfőn, hogy az Országgyűlés vegye napirendre azt az európai parlamenti (EP-) határozatot, amely gyakorlatilag a Soros-terv több pontjának végrehajtását vetíti előre – mondta Halász János, a frakció szóvivője a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában.

A Fidesz-frakció kezdeményezni fogja hétfőn, hogy az Országgyűlés vegye napirendre azt az európai parlamenti (EP-) határozatot, amely gyakorlatilag a Soros-terv több pontjának végrehajtását vetíti előre – mondta Halász János, a frakció szóvivője a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában.

 

  • Az Európai Parlamentben már elfogadtak egy minden eddiginél veszélyesebb, migránspárti határozatot
  • Olyan dolgok szerepelnek ebben a határozatban, amelyeket nem hagyhat szó nélkül Magyarország sem
  • A legtöbb emberre van szükség ahhoz, hogy meg tudják védeni Magyarországot a migránsok betelepítésétől
  • Soros György frontális támadást indított, azt szeretné, hogy egy bevándorláspárti kormány kerüljön az Orbán-kormány helyére
  • Brüsszel a Soros-féle NGO-kat is bevonná a nemzetközi eljárásokba
  • Halász János aláhúzta, minden parlamenti képviselőnek állást kell foglalnia az EP határozatáról
  • Hadházy Ákos szándékosan összekeveri a beérkezett kérdőívek számát a feldolgozott ívek számával

Halász János a Kossuth Rádióban úgy fogalmazott: az Európai Parlamentben már elfogadtak egy minden eddiginél veszélyesebb, migránspárti határozatot, amelyben benne van egyebek mellett a kötelező, felső korlát nélküli betelepítési kvóta, az Európai Unióba belépő migránsok automatikus elosztása és a családegyesítések felgyorsítása.

Olyan dolgok szerepelnek ebben a határozatban, amelyeket nem hagyhat szó nélkül Magyarország sem

– mondta Halász János. Ezért kérik, hogy a parlament is tárgyaljon erről, így minden képviselő állást foglalhat az EP-határozatról.

Brüsszel a Soros-féle NGO-kat is bevonná

A kormánypárt frakciójának szóvivője, országgyűlési képviselő vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján megismételte: „Soros György szövetségesei és a magyar baloldal” támogatásával egy minden eddiginél veszélyesebb „migránspárti” határozat született.

Halász János a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában elmondottakat azzal egészítette ki, hogy

a brüsszeli döntésben benne van az EU-ba lépő migránsok automatikus elosztása, a gazdasági migráció legalizálása, a kiszélesített és felgyorsított családegyesítés, a „Soros-féle NGO-k” bevonása a nemzetközi eljárásokba, a nemzeti hatáskörök szűkítése és a betelepítést elutasító országok megbüntetése

– sorolta, hozzátéve: az állásfoglalás ezen elemei egy az egyben visszaköszönnek a Soros-tervben is.

A Fidesz-frakció szóvivője hangsúlyozta: az is nyilvánvaló, hogy ezt a határozatot át akarják verni a brüsszeli döntéshozatalon és a tagállamokon is.

Halász János szerint vannak olyan EP-képviselők, akik úgy gondolják, ha egy tagállam mindezzel nem ért egyet, azt egyszerűen nem kell figyelembe venni, rá kell kényszeríteni a határozat végrehajtását.

„Brüsszel és Soros szövetségesei már nyíltan is felvállalták, hogy migránsokkal akarják betelepíteni Európát”

– fogalmazott a kormánypárti politikus, aki megjegyezte, ők „mindent meg fognak tenni, hogy Magyarországot eltávolítsák a Soros-terv útjából”.

Kiemelte, példátlan támadás indult Magyarország és a nemzeti szuverenitás ellen,

„most már nyíltan is, a magyar emberek akarata ellenére és feje fölött akarnak bevándorlóországot csinálni hazánkból”.

Ezért a magyar emberek által választott Országgyűlésnek joga van erről véleményt alkotnia – szögezte le Halász János, aláhúzva, minden parlamenti képviselőnek állást kell foglalnia az EP határozatáról.

Az EP plenáris ülése múlt csütörtökön hagyta jóvá a parlament belügyi, állampolgári jogi és igazságügyi bizottsága (LIBE) által a dublini szabályozás reformtervezetéről októberben elfogadott tárgyalási mandátumot, így ennek alapján kezdődhetnek majd meg az intézményközi egyeztetések, amint a tagállami kormányokat tömörítő tanács is kialakítja az álláspontját.

Azért fontos a Nemzeti Konzultáció, hogy mindenki véleményt mondhasson

Halász Jánost kérdezték arról is, hogy a kormány december 1-jéig meghosszabbítja a nemzeti konzultáció visszaküldési határidejét. A Fidesz-frakció szóvivője hangsúlyozta: fontos, hogy mindenki véleményt mondhasson, mert a legtöbb emberre van szükség ahhoz, hogy meg tudják védeni Magyarországot a migránsok betelepítésétől. Szerinte

Soros György frontális támadást indított, azt szeretné, hogy másik, bevándorláspárti kormány kerüljön az Orbán-kormány helyére.

Arra, hogy Hadházy Ákos, az LMP társelnöke betekinthetett a nemzeti konzultáció kérdőíveinek feldolgozásába és úgy látta, nem érkezhetett vissza annyi kérdőív, amennyit mondanak, a szóvivő úgy reagált:

Hadházy Ákos szándékosan összekeveri a beérkezett kérdőívek számát a feldolgozott ívek számával.

Közölte: a kormány hétfőn nyilvánosságra hozza a postai összesítéseket azért, hogy semmi kétség ne merülhessen fel.

 

(magyaridok.hu)

Stadion rovatunk: Félmilliárdos beruházással új vásárcsarnok épül Mohácson

Még egyszer a Hollik – Momentumos vitáról – A Hollik–Soproni-csörte