in , ,

Na, mi a gond, olaszok??? Bekérették a magyar nagykövetet Olaszországban az antifa-támadások vádlottja miatt + Mindenszo.hu kommentár

„Elképzelhetetlenek, elfogadhatatlanok azok a képek, amelyek Ilaria Salisról láncra verve láthatók Salvini és Meloni barátja, Orbán magyarországi tárgyalótermében” – fogalmazott az ügyben a Demokrata Párt.

„Ilaria Salis olasz tanárnő érkezése a budapesti bíróságra, láncra verve, már diplomáciai ügy” – közölte a Corriere della Sera online cikke, amely korábban printben is megjelent. A magyar nagykövetet Antonio Tajani külügyminiszter hívatta be, hogy fogadhassa a kormány hivatalos tiltakozását.

 

 

Antonio Tajani külügyminiszter kedden beszélt Giorgia Meloni miniszterelnökkel az ügyben, és megegyeztek az irányvonalban az olasz lap szerint. A kormány gondolatait tegnap Carlo Nordio igazságügyi miniszter is egyértelműen megfogalmazta. „Ez egy nagyon durva kép” – mondta az igazságügyi miniszter a Rai Unón. És hozzátette: „Találkoztunk az apával,

természetesen a magyar igazságszolgáltatás szuverén.

Diplomáciai csatornákon keresztül intézkedhetünk, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy enyhítsük azokat a szigorú körülményeket, amelyek között fogva tartják.” A Demokrata Párt is felszólalt: „Elképzelhetetlenek, elfogadhatatlanok azok a képek, amelyek Ilaria Salisról láncra verve láthatók Salvini és Meloni barátja, Orbán magyarországi tárgyalótermében. A kormánynak és Tajani miniszternek félre kell hagynia a csendet és a bátortalanságot, és konkrétan kell cselekednie” – írja a Corriere della Sera.

 

(Mandi)

 

Mindenszo.hu kommentár: és az nem volt durva kép, amikor félholtra vertek magyarokat, hm, kedves olasz hülyék???

A TIK-TOK-on jellemezték egy szóban a fiatalok Orbán Viktort – Itt van az eredmény – Videó

Rendkívüli! Petícióban állunk ki Bayer Zsolt mellett! El a kezekkel Bayer Zsolttól!