in ,

Na ki a felhergelt, ki az erőszakos? – Fiatal tiltakozót ütött a DK nyugdíjas híve

Megütöttek egy demonstráló fiatalt a Demokratikus Koalíció péntek délutáni fórumán, melyet Niedermüller Péter, a DK európai uniós parlamenti képviselője tartott Pécsen. A fórum során Niedermüller kárhoztatta a kormányt, amiért az határzárat épített, és a 2015-ös migránsáradattal jövő személyeket továbbszállította nyugatra.

Megütöttek egy demonstráló fiatalt a Demokratikus Koalíció péntek délutáni fórumán, melyet Niedermüller Péter, a DK európai uniós parlamenti képviselője tartott Pécsen. A fórum során Niedermüller kárhoztatta a kormányt, amiért az határzárat épített, és a 2015-ös migránsáradattal jövő személyeket továbbszállította nyugatra.

A Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus Koalíció alelnöke és a párt európai uniós képviselője, Niedermüller Péter pécsi fórumán körülbelül 27-en vettek részt, a politikus pedig az esetleges választási győzelem után orvosolandó problémákról beszélt. A fórum alatt két fiatal demonstráló a művelődési ház nagytermének hátsó sorából felállt, kitartottak egy molinót, melyen a következő szöveg volt olvasható:

 

Hazaáruló! Szégyelld magad!

A többnyire nyugdíjasokból álló publikum több tagja ki akarta küldeni a fiatalokat a teremből, majd ketten kitépték a kezükből a molinót, és egyikük, egy idős férfi meg is ütötte az egyik fiatalt. A tüntetők meg sem szólaltak. Az ütést többek között a DK pécsi képviselője, Kunszt Márta helytelenítette, erre valaki bekiabálva még több pofont követelt. Hiába magyarázta el a DK képviselője, hogy ez egy nyilvános fórum, ahova bárki bejöhet, a pofozkodó férfi dühöngve kiviharzott a teremből, de előtte még kiabált:

Rohadt mocskos tetvek, én nekem ne mondják, hogy hazaáruló vagyok, hát mit képzelnek ezek! Ez a baj, hogy semmit nem teszünk ezek ellen!

Egy idős nő az élete történetét mesélte el kiabálva:

Végigdolgoztuk az életünket, megcsináltuk nekik az országot, mit csináltak belőle! Tudják már meg, hogy mi is vagyunk valakik, nem csak a Fidesz, a rohadt életbe!

A megütött fiatal Beke Zoltán, a Fidelitas dél-dunántúli régiójának igazgatója elmondta, ők csak éltek a szabad véleménynyilvánítás jogával, a verekedésre viszont nem voltak felkészülve. Úgy vélte, a DK hívei a régi időket idézően reagáltak a számukra nem elfogadható nézetekre – erőszakkal, retorzióval, pofonnal.

Az ellenvélemény, amelyet nem viseltek el a Demokratikus Koalíció hívei. (fotó: pecsma.hu)

Niedermüllernek még mindig fáj, hogy nem lepték el Magyarországot a bevándorlók

A DK alelnöke úgy kommentálta az esetet, megérti az urat(sic!), aki verekedett, de ha hagyják magukat „beleharcolni” verekedésekbe, akkor az fog történni, amit Orbán mondott, hogy 2017 őszén zavargások lesznek, és erre várnak.

Más ütős is volt a fórumon, Niedermüller bemutatta, hogy szavakban elképesztően könnyű kormányozni. Például néhány tízmilliárd forintból megoldaná a gyermekéhezést, pikk-pakk felszámolná a 15-16 éves fiatalok negyedét érintő funkcionális analfabetizmust, és persze oktatásegészségügy. A nagyrészt idősek által látogatott fórumon természetesen nekik is ígérni kellett, így az „egész országra kiterjedő idősellátást” vizionált, jelentsen ez bármit, illetve különbözzön bármiben attól, ami ma van. A DK alelnöke természetesen azért is megfeddte a kormányt, hogy a migráció során határzárat épített, és tagadta azt a mindenki által közismert tényt, hogy az iszlamista merényletek egy részét migránsok követték el. Szavaiból ítélve, Niedermüller azt tartotta volna helyes magatartásnak, ha a 2015-ben Magyarországon, regisztráció nélkül átgázolt, több százezer migránst itt befogadtuk volna.

A teljes cikk ITT olvasható.

forrás: pecsma.hu

(pestisracok.hu)

 

„Ha már őszintén játszunk az a helyzet menőkém, a Gyurcsányt utáltam de Matolcsyt lelőném” – Énekli a Hősök együttes

Cirkuszban is felléphetnének – Parádés tragikomédiába torkollt a Szél-Gyurcsány-Karácsony vita