in ,

Na, helló Röfik! Elégedettek vagytok?

Boldogok vagytok?

Tudjuk ám, hogy csodálatosan, fantasztikusan, és szépen hangzanak a zöld ígéretek, meg az a szlogen, hogy „Zöld Budapest!”, de csak egy ideig cseng a fülünkben a zene. Egészen addig, amíg pl. azt nem jelenti a Zöld Budapest, hogy kitiltják a dízel autókat. Amikor a fuvarozók 99%-a kb. dízel autót használ. Meg magyar budapesti autósok százezrei! Ti is, Röfik!

Hahó! Igen, Te! Egy kicsit tedd félre az RTL Klub bámulását, és olvasd tovább! Igen, hozzád beszélek, prolikám! Kezded már nagyjából érteni, hogy a mi szerkesztőségünk is miért verte a nyálát folyamatosan? Hogy ez a Kamu Geri csak kamuzik, és hazudik, és meg fog szopatni mindenkit? Nem? Nem érzed még? Akkor várd meg a dugódíjat is, az ingatlandót is, és a januári, budapesti tarifa áremeléseket is.

Elhisszük, hogy ezek a zöld ígéretek szépen csilingeltek a füleitekben, de ez egészen addig tart, amíg Téged is hátrányosan nem érint! Pl. úgy, hogy Karácsony Gergelyre szavaztál, és mondjuk dízel autóval közlekedsz Budapest területén, vagy azért, mert egyszerűen szereted a dízel autókat, vagy azért, mert fuvaros vagy, vagy azért, mert területi képviselő, aki egész nap vezet. És most szopni fogsz Kamu Geri miatt.

Innen is engedd meg, hogy gratuláljunk!

u.i: Akinek nem inge, ne vegye magára! Akinek inge, az végre öltözködjön már fel!

mindenszo.hu

Oszd meg másokkal is!

BRÉKING! Karácsony megszívatja egész Budapestet! – Kitilthatják a dízel autókat a fővárosból – Videó

Román ügynöknek nevezte Fegyőrt Gulyás Gergely – Videó