in , ,

Na, erről a hungarofóbiáról beszélt Orbán Viktor – Anne Applebaum felfüggesztené Magyarország NATO- és EU-tagságát

Anne Applebaum szerint Orbán Viktor viselkedése már-már az áruláshoz közelít

Öveket becsatolni:

 

Az amerikai történész azt nyilatkozta a szlovákiai Pravdának, hogy ha rajta múlna, felfüggesztené Magyarország NATO- és EU-tagságát.

A szlovákiai Pravda Anne Applebaum történésszel és újságíróval készített interjút, amelyben Magyarországra is kitértek. Arra a kérdésre, hogy hogyan kellene reagálnia Orbán Viktor miniszterelnök politikájára az EU-nak, a NATO-nak és a szomszédos országoknak, Applebaum azt felelte, hogy ez egy nagyon összetett helyzet. „Ha lehetséges lenne, de folyamatosan azt hallom, hogy ez nem lehetséges, akkor

felfüggeszteném Magyarország szövetségi és uniós tagságát.

Budapest lépései ugyanis nagyon is ellentétesek a NATO, az EU és a szomszédok érdekeivel. Tényleg nem hiszem, hogy már azt lehet mondani, hogy bármely közösség hűséges tagja lenne. Nem akarok konfliktusokat szítani Magyarország és Szlovákia között, sem a magyarok és a szlovákok között. Természetesen sok magyar van, aki nem ért egyet Orbán politikájával. A választások azonban úgy működnek az országban, hogy a miniszterelnöknek egyértelmű többsége van a parlamentben, még akkor is, ha nem támogatják őt olyan sokan. A magyar miniszterelnök viselkedése már-már az áruláshoz közelít. Amit tesz, az veszélyezteti a szövetséget, a szomszédokat, Szlovákiát, Lengyelországot, és ez segíti Putyint és az orosz propagandát. Ez egy abszolút katasztrófa” – fogalmazott Anne Applebaum.


 

Nos, eddig az Applebaum féle epeömlés.

Semmi konkrétum, csak liberális propaganda.

 

Az Orbán-kormány teljesíti a NATO 2%-os GDP ráfordítását, vállalta, megteszi. NATO keretében katonáink állomásoznak és teljesítenek küldetéseket számos országban. A magyar kormány minden NATO-kötelezettséget teljesít. Nem beszélve az EU-nak nevezett birodalom követeléseiről.

Amikor Orbán Viktor hungarofóbiáról beszélt, pontosan erre gondolt.

 

mindenszo.hu

 

 

 

Akkor itt a vége! Úgy néz ki a Momentum beolvad a DK-ba – A folyamat elkezdődött, innen már nincs visszaút

A volt lengyel külügyminiszter megfenyegette Magyarországot!