in , , ,

Muszáj kimondani az igazságot; Guy Verhofstadt és elvbarátai magyargyűlölők

Ez a szélsőséges bohóc úgy beszél Magyarországról, amely megengedhetetlen kéne, hogy legyen.

„Azt gondolom, muszáj kimondani az igazságot; Guy Verhofstadt és elvbarátai magyargyűlölők.

Ez a szélsőséges bohóc úgy beszél Magyarországról, amely megengedhetetlen kéne, hogy legyen kulturált emberek között. Én elhiszem, hogy a belga politikus nem örül neki, hogy a hozzá hasonlóan marhaságokat fröcsögő, szélsőséges liberális haverjait a magyarok a 2022-es országgyűlési választásokon csúnyán leszavazták. De ezt a döntést tiszteletben kell tartani. Ugyanis ez az igazi demokrácia.

Guy Verhofstadt mint mondanivalójában, mind stílusában inkább hasonlít a német vagy a szovjet megszállók képviselőjére, semmint modern, demokrata politikusra, aki partnernek tekinti az európai népeket és választókat.

Vissza kell utasítani, ezt a goromba, bárdolatlan stílust. Senki nem engedhet meg magának ilyen hangot a másik országgal szemben.

A magyar politika számos hibát, és súlyos bűnt követett el a XX. században. Ebben magyarok és magyar politikusok is részt vettek, ez tény. Azonban sokan elfelejtik, hogy sajnos mennyi európai nép osztozik velünk a második világháborúban elkövetett borzalmak elkövetésének felelősségében és szégyenében. Akkor is így van ez, ha mások ezt a szőnyeg alá söprik. De ebből az nézőpontból nézve sincsen semmiféle erkölcsi többlete a legtöbb nyugat-európai országnak. Ráadásul számos európai nemzet lelkén szárad évszázados bűne más népek, országok ellen elkövetett erőszaknak és szégyenteljes kizsákmányolásnak.

Nos tehát, mindezek fényében a magyargyűlölő, fröcsögő szélsőségesekből, köszönjük nem kérünk! Ráadásul Verhofstadt a szegény ember Veesenmayerje avagy Vorosilovja, nem igazán fogunk megijedni tőle.

Aki komolyan hisz a szabadság értékeiben, nézzen szembe a múltjával, menjen kicsit össze a bűnök súlya alatt és kérjen bocsánatot. Meglátjuk, ezek után is képes lesz-e arra, hogy ostoba módon kioktasson más népeket arról, hogyan is kell élniük. Igaz, Verhofstadt esetében nem lehetnek illúzióink…”

 

– írja Vörös Tamás.

 

Zseniális: mémmel szúrt oda Orbán Viktor az Európai Parlamentnek

Velkovics Vilmos: követelem, hogy az Európai Parlament is csatlakozzon az Európai Ügyészséghez!