in ,

Mostantól végre hivatalosan is leköphetünk egy Momentumost

Elmondjuk miért

Nem, nem a Momentum szimpatizánsokra gondolunk, hanem a Momentum vezetőire. Cseh Katalin, Fekete Győr és a többiek. Igen, leköphetjük őket, ami a megvetés jele. A Momentum szimpatizánsait nem kell bántani, ők csak megvezetett idióták. 

A balliberális Bereczki Tamás után egy leköpés nem olyan nagy dolog: Bereczki  azt tartaná elfogadhatónak, ha Tarlós, Hassay és a fideszesek fejét kővel vernék szét, a hullájukat pedig trágyának használná.

Ehhez képest a köpés: semmi..

Hogy miért lehet ezután egy Momentumos vezetőt telibeköpni? Mert nyíltan egy román politikus mellé állt Romániában Fekete Győr András, az RMDSZ-es jelölttel szemben! Ez nyílt árulás! Ez nyílt magyarellenesség. Nincsenek rá szavak.

Itt is van róla a hír:

Hivatalosan is magyarellenes Fekete-Győr András: Román politikust támogat Fekete-Győr a magyar jelölttel szemben – Videó

 

Aki erre képes, mindenre képes. A Momentum párt sosem volt hazafi, pedig hirdették magukról. A Momentum sosem volt független a balliberálisoktól, pedig hirdették magukról. De most már bizonyíthatóan magyarellenesek, ezért ha bárki találkozik egy Cseh Katalinnal, vagy Soproni Tamással, esetleg Hajnal Miklóssal, netán Fekete Győr Andrással, bátran köpje le!

mindenszo.hu

Oszd meg másokkal is!

Bayer Zsolt: „Fekete Győrék a jogfolytonos s***nyalók” – Videó

Bréking! Vége. Lemond Borkai!