in ,

Most történt meg teljesen a politikai rendszerváltoztatás – Ez a baloldal teljesen tönkrement, eltört – Minden pártelnöknek le kéne mondania – Addig nem lesz megújulás

A baloldal nem-megújulása garantált

Ekkora bukta után várná az ember, hogy a baloldal megújuljon. Nem fog.

 

Mégpedig azért nem fog, mert a megvert seregek maradék katonái jutottak be a parlamentbe, és nem egy új baloldal. Tehát a régi baloldal fog nekünk itt epét hányni még négy éven át legalább.

Ez a baloldal elbukott. Végérvényesen. Ezekkel már semmit sem lehet nyerni többé. És ezt még a saját szavazóik is így gondolják. A baloldalt megújítani levitézlett pártelnökökkel nem lehet! Mindegyiknek le kéne mondania! Kivétel nélkül. Gyurcsánynak is. Nem fog. A többi sem.

Nem értenek máshoz, és jól jön az a legalább két és félmillás fizu. Tehát a baloldal nem fog megújulni, itt marad velünk. Még legalább négy évig.

Sebaj, legalább tudjuk ki az ellenfél / ellenség, könnyebb lesz ellenük harcolni. Ismerjük a cseleiket. Ismerjük a hadműveleteiket. Hogy milyen taktikákat alkalmaznak, nem tudnak újat mutatni, és ez jó. Le lesznek győzve, újra és újra!

Ezen a választáson a földbe tapostuk a baloldalt. Ezt fogjuk tenni a közeledő EP választásokon, és az önkormányzatin is.

 

mindenszo.hu

 

Add tovább!

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

      Ez igazán jó hír: elveszítheti médiáját a Jobbik

      Az egyik leghülyébb képviselő – Arató elvti kukába akarta dobni az Alaptörvényt, majd felesküdött rá – Van az a pénz – Videó