in ,

Most megmondjuk mekkora diktatúra van Magyarországon – Avagy Lovasi és Quimby Tusványoson

Csak úgy tombol az Orbán kormány diktatúrája…

A libsik kedvenc témája, hogy Magyarországon diktatúra van. Ezzel haknizzák tele Magyarországot és az Európai Uniót! Ja és persze Amerikát. 

Ó hát persze! Diktatúra. Ezt a szöveget ismerjük. Amikor egy Fideszes nyer mondjuk egy időközi választáson, az maga a diktatúra meg a csalás, amikor mondjuk egy ellenzéki nyer (pl. Márki Zay, vagy Kész Zoltán), akkor az a demokrácia ünnepe. Csak úgy tombol az orbáni fasizmus: ha az ellenzék számára kedves bírósági ítélet születik egy politikai ügyben, akkor jön a “na ugye megmondtuk” szöveg, ha pedig egy ítélet kivételesen a Fidesznek kedvez, akkor “a Fideszes bíróság diktatúrája” tombol. Igen, ezt is ismerjük.

 

Tusványoson is tombolt természetesen a gonosz, csúnya Zorbán diktatúra

  • Akkora diktatúra van, hogy Lovasi András, akit meghívtak Tusványosra zenélni, teli szájjal szidhatja Orbán Viktort, majd felvette a pénzt a magyar államtól
  • Akkora diktatúra van, hogy az Orbán Viktort “Varangykirálynak” nevező Quimby zenekar is felléphetett Tusványoson, bőséges pénzért, Quimbyék pedig tovább szidják a rendszert
  • Akkora diktatúra van, hogy Alföldi Robcsika is naponta ad interjút a HVG-nek, vagy a 24.hu-nak, majd ő is szépen felveszi az állami pénzeket. Szerencse, hogy őt nem hívták meg Tusványosra. A szervezőket nem igazán értjük, miért kellett Lovasiékat meghívni.

 

No, hát ekkora gonosz, csúnya diktatúra tombol Magyarországon. Egyszer, de tényleg egyszer, ezek a libsik menjenek már el mondjuk Észak-Koreába, csak úgy körbenézni, ha már annyit diktatúráznak.

 

mindenszo.hu

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Így néznek ki a “Fideszes nyuggerek” – Fotók

Bayer Zsolt keményen kiosztja az Orbán Viktort gyalázó Jakab Pétert