in ,

Most már biztos: az elmúlt 30 év legrosszabb városvezetője Karácsony Gergely

Mindenféle tekintetben

Eltelt 8 hónap, és már van mit elemezni az új, megkérdőjelezhető körülmények között (külföldiek támogatásával) megválasztott főpolgármesterrel kapcsolatban.

 

Demokratikus legitimáció

Már számos elemzés megjelent arról, hogy nagyjából 100 ezer külföldi is szavazhatott érthetetlen okokból Budapesten a magyar polgármester jelöltekre. Egy EU-s törvénynek köszönhetően következhetett be az az elképesztő helyzet, hogy nem itt lakó, de ide bejelentett külföldiek szavaztak, akiket helyi érzékenyítéssel a DK és a Momentum tervszerűen befolyásolt a választásokra. Az eredményt látjuk: Karácsony Gergely lett az új főpolgármester. Kvázi csalással.

 

Szakmaiság

Rakpart: eleinte hétvégente zárta csak le a főpolgármester a rakpartokat a gyalogosok és a bringások számára, de ez olyan mértékben meg fogja terhelni a belvárosi közlekedést, ami további káoszt fog okozni. Egyébként  a hétvégente lezárt rakpartokat a jelek szerint hétközben is, örökre le fogják zárni. Ezzel végképp tönkremegy a belvárosi közlekedés.

Bringasáv: a főpolgármester elvett egy sávot a körútaknál, amivel máris közlekedési káosz alakult ki. Olyan szinten fetisizálja a főváros vezetője a bringásokat, hogy a szemében az autósok szinte már a Budapestről kirekesztendő nácik, fasiszták. Az autósok, a fuvarosok már anyáznak, de Karácsony nem tágít.

Lánchíd nem felújítása: a kampány alatt ment  a szöveg, hogy már nagyon fel kell újítani a Lánchidat. Tarlós meg is kapta még akkor rá a pénzt. A pénz azóta is megvan, viszont most hirtelen nincs pénz a felújításra, legalábbis a főpolgármester szerint. Szerintünk ez a pénz meg el lesz lopva, és a 2022-es választásokra lesz elköltve.

Szuperkórház-stop: főleg a járvány idején különös, hogy megtorpedózták a szuperkórház építését is. Az a főpolgármester, aki mindenhova CT-t ígért, minden kerületbe. Természetesen abból sem lett semmi, ahogy a szuperkórház megépítését is megakadályozzák. Csak ne épüljön semmi, ne fejlődjön a város. Ez a lényeg.

Városligeti projekt akadályozása: Európa legnagyobb kulturális beruházását akadályozza a főpolgármester. Nem kell ehhez túl sok kommentár.

 

 

Ígéretek

Sok ígérete volt Kamu Gerinek, de ebből kettőt kiemelünk:

  • Nincs ingyen utazás a gyerekeknek.
  • Nincs 20 ezer forintos fűtési támogatás.

 

 

Erkölcs

Deák téri mészárlás: egyetlen szóval nem említette meg az áldozatokat a főpolgármester. Részvétet sem nyilvánított. Inkább lenácizta a békésen megemlékezőket.

Pesti úti idősotthon: az idősotthonban több mint 40 halott van már. Azóta sincs rend a Pesti úton. A főpolgármester azóta sem látogatott el az otthonba, legalább annyit megtett volna, hogy lerója kegyeletét. Nem tette meg. Az idősotthon fenntartója a főváros, tehát a felelős a fővárosi vezetés. Cselekvés helyett Karácsony csak vádaskodni tud.

 

 

Politika

Na, politika az van! Van 41 tanácsadója is. A Facebook bejegyzéseit sem ő írja, de azon kívül mást nem is csinál nagyjából a főpolgármester. Annyi van, hogy egy hamis ideológiát hirdetve Facebookozik, és vádolja, rágalmazza a kormányt. Nagyjából munkássága a politizálásban merül ki.

 

Kommunikáció

Facebook. Facebobok, ja és a Facebook. Lényegében ennyit csinál a városvezető, de azt intenzíven, egész nap. Egyébként a bejegyzéseket nem ő írja, tehát hogy valójában mit is csinál a főpolgármester, az rejtély. A kommunikációja nagyjából abban kimerül, hogy ő nem felelős soha semmiért. Sem a téli káoszért. Sem az idősotthonért, sem a közbiztonságért, sem a közlekedésért, semmiért.

 

Munka

Na, ez rövid lesz. A főpolgármestert dolgozni még nem láttuk.

 

 

Ezek alapján összegezhető, hogy Karácsony Gergely az elmúlt 30 év legrosszabb, legerkölcstelenebb, legférfiatlanabb, leggyávább főpolgármestere.

 

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg másokkal is!

Na végre! Már munkába is állnak az iskolaőrök

Ez itt a mi hazánk, ez a mi életünk, nincs másik, ezért küzdeni fogunk érte a végsőkig, és nem adjuk föl soha