in ,

Most láthatja mindenki Gyurcsány igazi arcát: vándorkiállítást indít a CÖF-CÖKA a 2006-os rémtettekre emlékeztetve – Videó

Vérvörösre festett köztársaság

Idén május 26-án volt az őszödi beszéd elhangzásának tizenötödik évfordulója. Az őszödi beszéd és az általa kiváltott 2006 őszi tüntetéshullám elleni állami terror és megtorlások a magyar történelem legsötétebb lapjai közé tartoznak. A lovasrohamok, a könnygáz támadások, a szemkilövetések, az utcai leszámolások, a bebörtönzések, majd az ezt követő koncepciós eljárások miatt sok fiatal és család élete ment tönkre. Aki miatt kirobbantak a tüntetések és aki a terrort irányította, Gyurcsány Ferenc, most újra a hatalomba készül – emlékeztetett a történtekre kedden kiadott közleményében a Civil Összefogás Fórum – Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA).

 

Videó:

 

 

Emlékeznünk kell az áldozatokra és emlékeztetnünk kell mindenkit arra, hogy milyen időszak is volt a Gyurcsány-kormány, a balliberális terror időszaka. Ezért a Civil Jogász Bizottság, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat, a Közhatalom Jogsértettjeinek Egyesülete, a Nemzeti Filmkészítő Egyesület és a Civil Összefogás Fórum egy vándorkiállítás keretében mutatja be az országnak, különösen a fiataloknak, emlékeztetve szüleiket is, mi is történt 2006 őszén, milyen is volt valójában Gyurcsány Ferenc Magyarországa és milyen kegyetlen módon csapott le az akkori hatalom ellenzéki tiltakozókra, és az 1956-os szabadságharc ötvenedik évfordulójára megemlékezőkre – hangsúlyozták a szervezők.

 

A vándorkiállítás, amelynek anyagát a települések közterületein fogják bemutatni, az őszödi beszéd nyilvánosságra kerülésének tizenötödik évfordulóján, vagyis szeptember 17-én indul útjára – közölte a keddi tájékoztatóján ifj. Lomnici Zoltán, aki elmondta, többek között fényképeket, a rendőrterror során használt fegyvereket és eszközöket bemutató tárlat mellett fórumokra is sor kerül majd, amelyeken 2006 hősei, a jogsértések érintettjei számolnak be a történtekről.

 

Várjuk 2006 eddig névtelenül maradt hőseit, jogsértettjeit! Felhívással fordulunk az ország lakosságához, hogy akiknek van saját videó vagy képfelvétele a 2006 őszi tüntetések, megemlékezések résztvevőivel szembeni brutális rendőri erőszakról, megtorlásokról , azok küldjék el nekünk az info@civilosszefogas.hu e-mail címre, hogy bemutathassuk a kiállítás keretében. Ahhoz, hogy ez a vándorkiállítás megvalósulhasson, adománygyűjtésbe kezdünk. Várjuk, akár a legkisebb adományokat is az Unicredit Bank 10918001-00000064-35950004 számlaszámra. A közlemény rovatba feltétlenül írják be: 2006

– hívta fel a figyelmet a CÖF-CÖKA.

 

 

 

(pestisracok.hu)

 

 

Add tovább!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Bréking! Így fogta el a TEK a terrorcselekményre készülő iszlamista férfit Kecskeméten – Videó

Ettől felsír minden liberális – Szijjártó: Magyarország kiáll Izrael mellett – Videó