in ,

Most kaptuk! Petíció indult Jávor Benedek leváltásáért! Itt lehet aláírni!

Online petíciót indít Jávor Benedek leváltásáért a Mindennapok Női Szemmel Egyesület

Online petíciót indít Jávor Benedek leváltásáért a Mindennapok Női Szemmel Egyesület az ellenzéki politikus Novák Katalinra, a Fidesz alelnökére tett elfogadhatatlan kijelentése miatt – jelentette be az egyesület elnöke pénteken sajtótájékoztatón, Budapesten.

Király Nóra úgy fogalmazott: Jávor Benedek a közösségi oldalán egy közéleti szereplőt, egy nőt, egy háromgyermekes családanyát olyan alpári, primitív módon sértett meg, ami elfogadhatatlan Magyarországon.

 

A petíciót IDE kattintva írhatják alá.

Jávor Benedek Karácsony Gergely megbízásából képviseli Budapestet, a budapestieket Brüsszelben – idézte fel Király Nóra, és felszólította a főpolgármestert, hogy azonnali hatállyal vonja vissza Jávor Benedek megbízatását. Ennek érdekében az egyesület a noiszem.hu honlapon online petíciót indít – közölte.

Király Nóra azt mondta, hogy Jávor Benedek kijelentése az egyesületet – mint nőkkel, családokkal foglalkozó civil szervezetet – „mérhetetlen módon” felháborítja. Egy férfi, egy közéleti szereplő nem engedhet meg magának ilyen, a magyar nőket sértő és megalázó mondatokat – jelentette ki, ezért azt követelte, hogy Jávor Benedek lépjen vissza minden közéleti szerepvállalástól.

Úgy folytatta: bízik benne, hogy a következő napokban, hetekben sokan aláírják majd a petíciót. Azért, hogy „együtt, közösen erőt tudjunk mutatni és rá tudjuk venni Karácsony Gergelyt (…) arra, hogy ne vállaljon közös platformot olyanokkal, akik ilyen kijelentéseket tesznek nőkkel, édesanyákkal szemben” – összegzett.

Jávor Benedek Novák Katalin keddi római látogatása apropóján – amelyen a Fidesz külügyekért is felelős alelnökeként találkozott Silvio Berlusconival, a Fidesz testvérpártja, a Forza Italia elnökével – eredetileg angol nyelvű twitterüzenetében azt írta, imádkozik, hogy ne legyen kavarodás a meghívókban, és Novák Katalin „nehogy véletlenül egy ungabungaparti közepén találja magát a keresztény családi értékekről szóló beszélgetés helyett”.

(demokrata.hu)

 

Oszd meg másokkal is!

Hoppá! A Kárpát medencei tanárok egyesülete dicsérte a NAT-ot!

Eljött a NAT-kritikus Miklósi László nevű hülye a Hír Tv stúdiójába! Vita volt! – Videó