in ,

Most kaptuk: Greta Thunberg egy huszonhét évvel ezelőtti beszédet másolt az ENSZ-ben – Videó

Meglepően pontos egyezés

Meglepően pontos egyezés – Severn Cullis-Suzuki 12 éves korában az ENSZ 1992-es Rio de Janeiró-i Föld-csúcsán egy, a Greta Thunberg által az ENSZ New York-i klímacsúcsán, 2019. szeptember 23-án tartott beszédéhez kísértetiesen hasonló monológot mondott el.

 

David Takayoshi Suzuki japán származású kanadai klímaaktivista lánya, Severn Cullis-Suzuki alig 12 évesen, az ENSZ által 1992-ben, Rio de Janeiróban rendezett Környezet és fejlődés konferenciáján (röviden Föld-csúcs) egy nagyon hasonló beszédet mondott el – helyesebben olvasott fel –, mint amit Greta Thunberg svéd klímaaktivista az ENSZ New York-i klímacsúcsán, 2019. szeptember 23-án – írja az Origo az American Thinkerre hivatkozva.

Az az 1992-es ENSZ-csúcs azért is volt kiemelkedően fontos, mert akkor fogadták el A riói egyezményt vagy teljes nevén A biológiai sokféleségről szóló egyezményt. A korabeli progresszív sajtó számos orgánumában a 12 éves kanadai gyerek nagyhatású beszéde a következő címmel jelent meg: A lány, aki 5 percig elnémította a világot.

Cullis-Suzuki-nak a YouTube videomegosztóra feltöltött beszédét már több mint 32 millióan nézték meg, Thunbergnek még nem sikerült ilyen elérést produkálnia, a legutóbb, az ENSZ-ben felolvasott beszédét még csak 370 ezren látták.

 

Severn Cullis-Suzukit, Thunberghez hasonlóan a saját szülei használták fel a céljaik elérése érdekében. Innen már csak egy lépés vezetett ahhoz, hogy a baloldal is megtalálja, majd pedig kihasználja Cullis-Suzuki-t, ahogy az jelenleg Thunberggel is történik.

(magyarhirlap.hu)

Itt a bejelentés! Várhelyi Olivér az új magyar biztosjelölt

Nem stadion – Ízlelgessük a hírt: 250 elektromos autót (klímavédelem: pipa) vett a kormány a kórházaknak (egészségügy: pipa)