in ,

Most kaptuk a hírt: Nagy Ervinnél beállt az agyhalál – Nagy Ervin: álmomban beszélgetek Orbán Viktorral

Szegény

Nagy Ervin színművész sosem volt a legélesebb kés a fiókban, és ennek most újabb tanúbizonyságát adta.

A szellemi téren jelentős kihívásokkal küszködő színművész interjút adott Veiszer Alindának (bár ne tette volna). Most ebből fogunk idézni, öveket becsatolni:

 

Az Orbánnal álmodó
„Beszélgetek álmomban Orbán Viktorral” – mesélte a színész az interjú során. Elmondta, hogy ő abszolút elmenne beszélgetni. „Mert egyszer csak az van, hogy összeomlik a gazdaság, és egy vad fordulat beáll, utána is itt marad a másik fele ennek az országnak.

És akkor is el kell beszélgetni. Azt nem ússzuk meg.
Azért beszélgetek álmomban, mert még mindig a beszélgetésben hiszek. Nem lövök álmomban, hanem beszélgetek, összeszedem a gondolataimat, és számon kérek, megkérdezem, ezt miért így kell csinálni, és miért nem lehet úgy.”

Hozzátette, hogy szerinte senki sem hülye, és hogy a Fidesz képviselői nagyon értelmes emberek. „Érted, kétdiplomás csávók fogják magukat, és ilyen hülyeségbe beleállnak, és elkezdenek minket szarral dobálni egy parlament közepén.
Arra azt mondom, hogy szedd már össze magad, hiszen egy képződmény vagy, mert nem mondhatsz olyat Kossuth-díjasoknak […] azért, mert a kicsinyes, lószar politikai szituáció úgy hozza. Szóval igen, biztos, hogy beszélnék vele, megkérdezném, hogy miért fekszel ilyennek alá. Miért kell ilyen mondatokat mondani? Akkor is, ha nem gondolunk egyet, nehogy már zaklatószínházazzál, megbélyegezve egy patinás társulatot” – emelte ki.

Az egy hangulati kijelentés volt
A színész elmondta, hogy az „egy hangulati kijelentés volt”, hogy ha nem nyer az ellenzék, akár aktív politizálásba is belekezdene. Ahogy azt lapunk is megírta, a színész még április elején bejelentette, hogy politizálni kezd, ha megint nyer a Fidesz.

 


 

A beszélgetésről a videót meg sem merjük mutatni, mert óvnánk kedves olvasóinkat az esetleges agykárosodástól, de talán ennyi elég is. Őszintén szólva nem tudjuk, hogy „mire gondolt a költő”, de talán mindannyiunknak jobb, hogy nem értjük Nagy Ervin gondolatmenetét (ha létezik ilyen egyáltalán).

 

Rögtön kiviláglik, hogy Nagy Ervin állapota aggasztó, a színművésznek mielőbbi felépülést kívánunk.

 

 

mindenszo.hu

 

 

Add tovább!

Az amerikai elnök találkozott a láthatatlan emberrel – És kezet is fogott vele! Íme – Videó

Itt is vannak bajok – Róna Péter szerint a Fidesz győzelméért nem az ellenzék a hibás, hanem a társadalom