in ,

Morvai Krisztina: nem hagyjuk zsarolni magunkat!

Morvai Krisztina reagált a Jean-Claude Juncker által ismertetett Európai Bizottsági állásfoglalásra

 

Morvai Krisztina reagált a Jean-Claude Juncker által ismertetett Európai Bizottsági állásfoglalásra.

 

Nem fogunk behódolni a zsarolásnak, bármivel is terrorizálnak bennünket, meg fogjuk védeni a hazánkat a tömeges migrációtól

– jelentette ki Morvai Krisztina, aki figyelmeztette Junckert, az európai közvélemény egyre inkább Magyarország állásponját támogatja, és az EP-választást követően át fog alakulni az Európai Parlament összetétele, győzni fognak a hazájukat védő erők.

Morvai Krisztina Facebook-oldalán azt írta:

Morvai Krisztina volt az első magyar, aki reagált azt követően, hogy szerdán Juncker hivatalosan is bejelentette: a „jogállamisághoz” fogják kötni az EU kohéziós/felzárkóztatási pénzeit, nyilvánvalóan Magyarország és Lengyelország migrációellenes politikáját büntetve. Emlékeztetőül: e két ország ellen folyik a hírhedt 7. cikkely szerinti eljárás a „jogállamiság megsértése” miatt. Nincs gond –  szerintük – a jogállamisággal például Spanyolországban, ahol százszámra verhette véresre a rendőrség a katalánokat, de Magyarországon sem jelentettek problémát a szemkilövetések az EU számára, hiszen akkor még „mertünk kicsik lenni”, ahogy azt elvárták tőlünk… Krisztina Juncker urat s egyúttal az európai választópolgárokat szólította meg egyperces felszólalásában.

demokrata.hu

(forrás:demokrata.hu)

Szijjártó szerint az osztrák kormány legutóbbi döntése a családi pótlékokról méltánytalan és tisztességtelen a magyar emberekkel szemben.

Ezt a libsi sajtó kedvéért – Orbánt nem megfenyítették, hanem a tanácsát kérték