in , ,

Morvai: A migránspártiak már hűtik a pezsgőt Brüsszelben (VIDEÓ) – Morvai Krisztina megrendítő beszéde

Morvai is értünk harcol Brüsszelben

Hatalmas az izgalom Brüsszelben, sikerül-e április 8-án megtörni, térdre kényszeríteni Magyarországot, s elárasztani hazánkat afrikai és közel-keleti bevándorlókkal, az Európai Unió és szövetségesei “nyílt társadalom”-tervének megfelelően – írja Morvai Krisztina, közleményében.

Az EP képviselő által megosztott videóban ezúttal Thomas Mann német politikus ad számot arról, hogy milyen fontos is lenne számukra, ha Magyarország végre abbahagyná a migránspárti előterjesztések megvétózását.

Miközben Magyarországon az ellenzéki pártok egymással versengve kicsinyítik, jelentéktelenítik a tömeges migráció, az idegenek betelepítése veszélyét, aközben az Európai Parlamentben nap mint nap győződhetünk meg arról, hogy a migránspártiak elszántsága változatlan, s pezsgőjüket már hűtik az április 8-i magyarországi választásokra – írja Morvai Krisztina közleményében. Hozzáteszi, minden nap vannak előterjesztett jelentések a tömeges migráció “fontosságáról“, “kedvező voltáról“, így akár naponta lehetne közzétenni a mostanihoz hasonló felvételeket.

Megosztott videója kapcsán kifejti, ezúttal Thomas Mann német képviselő ad számot arról, hogy milyen fontos is lenne számukra, ha Magyarország végre abbahagyná a migránspárti előterjesztések megvétózását, és erre Morvai Krisztina reflektál, válaszol.

Az április 8-i választások tétje hatalmas. Döntsünk bölcsen, felelősségteljesen, szem előtt tartva hazánk jövőjét! Isten óvja és vezesse Magyarországot!

-fogalmaz Morvai Krisztina.

Forrás/fotó: OS/MTI;
(pestisracok.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Apáti Bence: A Migration Aid egy hazudozó, hazaáruló szervezet

Itt a jobbikos korrupció következő állomása