in , ,

Minősített hazaárulás – Ujhelyi és Niedermüller is belerúgott Magyarországba – Az ilyeneket Amerikában a nép meglincselné

Nem hazudtolta meg magát a Sargentini-jelentés vitájában az MSZP és a DK brüsszelita képviselőpárosa.

A magyarországi demokrácia és jogállamiság helyzetéről szóló bevándorláspárti vádirat, a Sargentini-jelentés keddi európai parlamenti vitájában csatlakozott a hazánkat támadó koalícióhoz az MSZP-s Ujhelyi István és a DK-s Niedermüller Péter is.

Az európai szocialistákhoz, kommunistákhoz, liberálisokhoz és zöldekhez hasonló húrokat pengető Ujhelyi István azt állította, Orbán Viktor hazudik az európai képviselőknek és a magyar társadalomnak is.

A kormányfő azt mondja, meg akarja védeni Magyarországot Brüsszeltől, de Ujhelyi szerint erre nincs szükség, mert „Brüsszel a mi családunk”. Úgy folytatta, az illegális migráció veszedelmétől sem kell megvédeni Európát, mert azt is csak Orbán rajzolja az égre, valójában nem létezik…

Ujhelyi szerint valójában a „bűnös, bűzös” rezsimét védelmezi a magyar miniszterelnök, mégpedig a jogtól, a szabályoktól és az európai közösségtől. Arról beszélt, Orbán „mérget dobott az ivókutunkba”, goebbelsi módszerekkel osztotta jókra és rosszakra a magyar társadalmat, például kisajátította a kokárdát, miközben „a haza mindannyiunké, nem a bűnös rezsimé”.

Niedermüller Péter úgy kezdte, semmiben sem gondolkodik azonosan a magyar miniszterelnökkel. Ez a politikában természetes, de az már nagy baj, hogy a Fidesz hazaárulónak tartja az ellenzéket. Kifogásolja, hogy Orbán nem cáfolta tényekkel a Sargentini-jelentést, hanem áldozatnak állította be a vitában az országot.

Az eljárás célja a Gyurcsány-párti politikus szerint az, hogy „ Magyarországot visszahozzuk az európai családba”. Nem szeretné ugyanis, hogy Salvini, Farage Európájába vigye el Magyarországot a kormányfő, Niedermüller a jelenlegi „demokratikus” Európában szeretné látni hazáját, nem abban, amit Orbán épít.

Ujhelyi és Niedermüller is világossá tette, szerdán megszavazza a Sargentini-jelentést, azaz a 7-es cikkely szerinti eljárás megindítását Magyarország ellen.

Orbán Viktor viszontválaszában azt üzente a két balliberális politikusnak, hozzáállásuk azt bizonyítja, jobban gyűlölik őt, mint amennyire hazájukat szeretik.

(forrás:aktualis.blogstar.hu)

„Jobban gyűlölnek engem, mint amennyire szeretik a hazájukat”

Gazemberség – Magyar egyetemek nevével élt vissza Sargentini