in ,

Minek kéne több ellenzéki képviselőt látnunk? Nem értjük mi a baj az MTV-vel – Az RTL miatt senki sem tiltakozik?

Fura időket élünk

Egyes megvezetett jobboldaliaktól is halljuk, hogy milyen szörnyen elfogult az MTVA, tényeket természetesen nem sorolnak fel, csupán annyit, hogy az ellenzéki képviselőket nem hívják be a tévébe.

Egyeseknek az a bajuk, hogy az ellenzéket nem is látni a tévében. Tényleg? A kormánypárti képviselőket látni? Őket sem látni az MTVA stúdiójában, maradjunk ennyiben. Tekintettel arra, hogy folyamatosan figyeljük a híreket (ez a szakmánk), az M1-et is rendszeresen nézzük, van, hogy 0-24-ben, évek óta, és bizony nem látjuk a kormánypárti képviselőket. Sehol. És a kampányt leszámítva (amikor mindenki egyforma időt kapott a megjelenésre), EGYETLEN egyszer sem láttunk Fideszes képviselőt az MTVA stúdiójában! Ennek ellenkezőjéről várjuk a meggyőző bizonyítékokat (nem fognak találni.).

Úgyhogy nem értjük, mi ez a hőbörgés arról, hogy ellenzéki politikusokat nem látni az MTVA környékén. Kormánypártiakat sem, maradjunk ennyiben.

Amikor pedig válaszul az RTL Klubbal példálózunk, akkor jön a “na igen, de az MTV a mi pénzünkből működik!” szöveg, mintha az RTL-lel nem ez lenne a helyzet. Mondják rá, hogy kereskedelmi tévé. Aha, igen. És elfogult, a liberálisok valagában tanyázik 1997 óta. A másik probléma, hogy a termékek árában benne vannak a reklámok is, tehát ha chips reklámot látsz, akkor annak az árát TE is fizeted, kedves adófizető. Tehát az RTL Klub is az adófizetők pénzéből él, tehát mi pedig az RTL-en, az ország legnézettebb csatornáján szeretnénk látni a Fideszes képviselőket. Oké?

Kössünk egy üzletet: annyi ellenzéki képviselő lesz látható az MTVA-n, ahány Fideszes az RTL Klubon!

Áll az alku?

Addig is csend legyen végre, és elegünk van a jobbos MTVA-panaszokból.

mindenszo.hu

 

Add tovább!

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

      Fricz Tamás: egy következmények nélküli ellenzék

      Az ellenzék több mint egy órányi, ingyenes reklámidőt hagyott veszni a közmédiában