in ,

Minden hazáját szerető fiatalnak (szellemi) háborút kell indítania a Momentum ellen!

A párt az abnormalitásért küzd

Kezd kibontakozni végre ez a Momentum nevű dolog. És ez jó. Ha tisztán látjuk, ha orrunk előtt van az ellenség, lesz ellene ellenszer is. Igen, a Momentum ellenség. Kezdéskor hazafinak vallották magukat, majd csatlakoztak a libsikhez az Európai Parlamentben: ergo nem hazafiak. Egy mai értelemben vett liberális soha nem hazafi. Sem az USA-ban, sem Magyarországon. Egy libsi szobrot rongál, szobrot dönt, egy libsi bedobja a parlament ablakát, és megrongálja a kormányzó párt székházát. Egy liberális nem épít, hanem rombol. Valójában nem is liberális, csak annak hazudja magát.

 

Nolimpia

Minden magyarnak örömet okoz, politikai nézettől függetlenül, ha magyarjaink felállhatnak a dobogó első helyére egy olimpián. Amikor Egerszegi Krisztináért drukkoltunk, nem volt jobb vagy baloldali szurkoló, ott csak magyar volt. Hosszú Katinkáért való izgulás közben sincs fideszes vagy mszp-s, netán momentumos szurkoló. Magyarország az elmúlt 10 évben tökéletesen felkészült arra, hogy megrendezzen egy olimpiát. Az ötlet már az első Orbán-kormány létrejöttekor felmerült, de akkor még nem álltunk rá készen. Ma már igen. Ebbe köpött bele a Momentum. Megfúrta a magyar olimpia megrendezésének lehetőségét. Így született a párt. A Momentum bűnben fogant. Ők erre büszkék, ott lóg Fegyőr és pasijának irodájának falán a nolimpiás kampány logoja, bekeretezve. Beteg. Míg más, gyermekei fotóit teszi ki a falra, esetleg az olimpiai érmeivel büszkélkedik, ő a rombolás motívumát, a nolimpia kampányt mutogatja irodájában. Teljesen beteg.

Ez a különbség Hosszú Katinka és a Momentumos Hajnal Miklós között ...

 

Ma a lázadás azt jelenti, hogy a divattal és a korszellemmel szembe mész. Ma a lázadás az, hogy fiatal létedre nem Momentumos vagy, attól leszel menő, ha egy liberális korszellemmel haladó, progresszív párttal nem szimpatizálsz. Nem Momentumosnak lenni: szexi.

 

Vessük össze a Fidesz alakulásával a Momentum létrejöttét

A Fidesz a Bibó kollégiumban a kommunizmus ellen harcolt, a demokráciáért küzdött, és azért, hogy Magyarország államformája a népköztársaság helyett újra köztársaság legyen. Sikerült. A cél pozitív, az eszme támogatható. Ezért maradt fenn a Fidesz, és ezért kormányoz 2010 óta harmadszor is kétharmaddal. A Fidesz hiteles. Önazonos. A Momentum nem az. A Momentumról az életigenlés, és életvédelem nem mondható el. Éppen ezért kell pusztulnia a pártnak!

(megjegyzés: természetesen a háborút indítani kifejezést nem szó szerint kell érteni, hanem szellemi háborúról van szó, de a cikk tartalma ezt ki is fejezi. A párt pusztulása alatt pedig a párt megszűnését értjük.)

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg másokkal is!

Hoppá! Lengyelország is kilép az Isztambuli Egyezményből

Wintermantel Index ügyben az asztalra csapott: csúcsra járatják a balliberálisok a kettős mércét