in ,

Mig­rán­sok bármi áron – Soros rá­szállt a ma­gyar bí­ró­sá­gokra

In­gyen tan­fo­lya­mo­kat tar­tott és tart több száz ma­gyar bí­ró­nak, hogy ked­ve­zőb­ben vi­szo­nyul­ja­nak a mig­ráns­kér­dés­hez.

In­gyen tan­fo­lya­mo­kat tar­tott és tart több száz ma­gyar bí­ró­nak, hogy ked­ve­zőb­ben vi­szo­nyul­ja­nak a mig­ráns­kér­dés­hez.

Megingathatja a magyar igazságszolgáltatás függetlenségébe vetett hitet Soros György és szervezeteinek sorozatos akciója.

Csak az elmúlt évben több mint száz bírót és igazságügyi alkalmazottat tanított, befolyásolt, oktatott  a hazai Soros-birodalom szellemi központjának, agytrösztjének számító Helsinki Bizottság. A kurzusok témája elsősorban a migránsok helyzete, az illegális migrációval kapcsolatos bírói magatartás volt.

Mindez súlyos alkotmányossági-összeférhetetlenségi problémákat vet fel, hiszen aHelsinki Bizottság jogászai bírósági képviseletet is ellátnak, azaz előfordulhat, hogy szembekerülnek az általuk „kitanított” bíróval a tárgyalóteremben. Ez a helyzet egyértelműen a bírói függetlenség súlyos megsértése.

A Soros-szervezetek immár egyértelműen Európa etnikai megváltoztatásán dolgoznak. A bírókat „megdolgozó” kurzusok számláját természetesen a milliárdos pénzelte Open Society Foundation, azaz a Nyitott Társadalom Alapítvány által.

A kurzusok évek óta zajlanak, több száz bírót befolyásoltak, képeztek ki már.  A Kúria menekültügyi joggyakorlat-elemző csoportjának legutóbbi munkájában, egy 100 oldalas tanulmányban már 30-szor(!) hivatkoznak Soros hazai kiképző tanodájára, a Helsinki Bizottságra, illetve a szervezet megállapításaira.

(ripost.hu)

Orbán a Parlament közelében fagyizott rövid ujjú ingben, de kivel?

Aláírásgyűjtés Tommy Robinson újságíró kiszabadításáért! – Írd alá Te is! – Kevesebb mint egy nap alatt 250 ezer (!) ember írta alá