in ,

Mi Hazánk: Soproni Tamás miatt tettlegességig fajult a keresztényellenesség

Feljelentést tesz a Nyugati téren felszentelt keresztjük ismételt megrongálása miatt Novák Előd

Feljelentést tesz a Nyugati téren felszentelt keresztjük ismételt megrongálása miatt Novák Előd, a Mi Hazánk újbudai önkormányzati képviselője. A politikus szerint Soproni Tamás, Momentumos polgármester uszítása vezetett a jelenlegi helyzethez.

Ismét megrongálták a Nyugati téren felszentelt keresztünket a momentumos polgármester uszítása nyomán, ide vezetett a nácizása” – közölte Novák Előd egy Facebook-bejegyzésben.

Hozzátette: a rongálók ezúttal sem tolerálták a nemzeti színű gyertyákat sem, ellopták azokat a talapzatról, és megtépkedték az „Áldott karácsonyt és boldog új évet a keresztény és magyar országnak!” feliratokat az ökumenikus keretek között felállított kereszt talapzatának mind a négy oldalán, melyeket kedden hoztak helyre.

Novák Előd kijelentette, a keresztényellenes vandalizmus miatt feljelentést tesz rongálás, garázdaság, lopás és vallásgyakorlás jogának megsértése miatt.

Soproni Tamás ellen hivatali visszaélés miatt teszek feljelentést. A polgármester kiskirálykodó döntése nyomán sajnos nem meglepő, hogy tettlegességig fajult a keresztényellenesség” – hangsúlyozta a politikus.

(hirado.hu)

Oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Vádirattal buktatnák meg Trumpot a demokraták, aki egyre népszerűbb

Nem stadion – Elkezdődhet a Podmaniczky-kastély rekonstrukciója