in

Menekülnek a nézők az RTL Klubról – Rendszeresen a TV2 Tények a legnézettebb hírműsor

Az elmúlt öt nap mindegyikén a TV2 Tények megverte a másik kereskedelmi híradót

Az elmúlt öt nap mindegyikén a TV2 Tények megverte a másik kereskedelmi híradót, a Tények a legnézettebb hírműsor teljes lakosságban Magyarországon a Nielsen felmérése alapján.

Több alkalommal is 60 ezer embernél is több nézője volt a TV2 hírműsorának, mint az RTL híradójának. Az elmúlt öt nap mindegyikén a Tények nyert.

Múlt csütörtökön a Tények és az RTL híradójának nézőszáma között több mint 60 ezer volt a különbség, a Tények javára. De múlt pénteken és szombaton is a Tények nyert.

Gönczi Gábor és Marsi Anikó
FOTÓ: ADRIÁN ZOLTÁN – ORIGO

Vasárnap a TV2 Tényeket 667.056 ember látta, míg az RTL híradót 605.003. Hétfőn hasonlóan nagy volt a különbség a TV2 javára, akkor a Tényeket 622.468-an nézték, az RTL híradót csak 541.145-en.

Szombaton, vasárnap és hétfőn egyébként az összes magyarországi televíziós műsor közül a Tények volt a legnézettebb.

Andor Éva és Váczi Gergely
FORRÁS:

A TV2 hírműsorát hétköznap Marsi Anikó vezeti Gönczi Gáborral, hétvégen pedig Andor Éva vezeti Váczi Gergellyel, illetve Szebeni Istvánnal.

Szebeni István
FORRÁS: TV2

Múlt csütörtökön és pénteken egyébként a legnézettebb televíziós műsor minden kategóriában (teljes lakosság, 18-49 és 18-59 is) a Bezár a bazár című show-műsor volt, Majka és Till Attila vezetésével. Hétfőn pedig a 18 és 49, illetve a 18 és 59 év közötti korosztályban szintén a Bezár a bazár volt a legnépszerűbb a Nielsen felmérése szerint.

(forrás:www.origo.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Hoppá! A Bayer Show és a Troll is tarolt a Hír TV-n – A Bayer Show elérte a 200 ezres nézettséget!

Hivatalos: közjogi kamu az előválasztás