in ,

Megverték Dopeman emberei a józsefvárosi képviselőt

Zajlik az élet az ellenzéki oldalon

Az Origo információi szerint az MSZP által támogatott Dopeman csapata rátámadt a liberálisok független jelöltjeként induló Bolba Márta egyik aktivistájára, aki mellesleg a Párbeszéd helyi önkormányzati képviselője is. Erőss Gábor állítólag „lek*rvázta” Dopeman egyik emberét, mire megrugdosták. Erőss szerint ez nem igaz, szerinte őt szidták „kocsmai stílusban”.

Az Origo információi szerint verekedés tört ki ma délután a VIII. kerületi Mátyás téren Pityinger „Dopeman” László és Bolba Márta aktivistái között. A rapper és az evangélikus lelkésznő is az április 23-i józsefvárosi időközi választásra kampányol, előbbit az MSZP, utóbbit pedig a Párbeszéd-LMP-Liberálisok hármas támogatja. Úgy tudjuk, hogy Dopemanék a Mátyás téren standoltak, amikor Erőss Gábor – aki túl azon, hogy Bolba egyik segítője, a Párbeszéd helyi önkormányzati képviselője is – szóváltásba keveredett a társasággal.

Állítólag Erőss egyszerűen lek*rvázta Pityinger egyik női szimpatizánsát, mire Dopeman többi embere megrugdosta a politikust.

A történet itt nem ért véget, ugyanis a rendőrséget is kihívták, akik a bejelentés után tíz perccel be is futottak a helyszínre. Rákérdeztünk a BRFK-nál, ahonnan azt a választ kaptuk, hogy 14.50-kor kaptak riasztást, a Mátyás térre kiérkezve pedig azt tapasztalták, hogy egy kampánystandnál „két személy konfliktusba keveredett egymással”. Nem nevezték meg, de nem is cáfolták az értesülésünket, hogy az egyikük Erőss Gábor volt.

Az viszont közölték, hogy mindkét fél úgynevezett magánindítvánnyal élt bűncselekmény gyanújával, az ügy a bíróság előtt folytatódik majd.

Törölt videó

Megkerestük Erőss Gábort, aki elmondta, hogy ő volt a sértettje az esetnek. Az Origónak arról beszélt, hogy éppen a gyerekeivel labdázott a Mátyás téren, amikor meglátta az MSZP-s standot. Odament, kért szórólapot, ám ekkor egy agresszív férfi szidalmazni kezdte a Párbeszédet. „Én is elmondtam a magamét a józsefvárosi szocialisták teljesítményéről, mire 7-8-an körbevettek, és kocsmai stílusban szidalmazni kezdtek” – emlékezett vissza. Erőssnél fényképezőgép volt, amelyet elő is vett, hogy felvételt készítsen az atrocitásról.

Azt mondta, az egyik MSZP-s aktivista megpróbálta kirúgni a kezéből a készüléket, ami nem sikerült, csak a politikus kezét találta el. Egy másik férfi viszont később kitépte a kezéből a fényképezőt és letörölte a videót.

Erőss ugyanakkor tagadta, hogy bárkit is sértegetett, vagy káromolt volna, szerinte ezt a mesét a rá támadók találták ki és adták be a rendőrségnek.

Erőss Gábornak emlékezetes marad a szombat

Forrás: Facebook

A Párbeszéd képviselője még nem döntötte el, hogy tesz-e feljelentést az ügyben. Azt mondta, hogyfenyegetve érezte magát,pláne, mert a két kicsi gyereke is vele volt. Azért hezitál, mert nem szeretné, hogy a kampány a balhéról szóljon, szerinte a Magdolna negyed jövője ennél fontosabb.

Gyenge testalkat

Utolértük Dopemant is, aki másképp hallotta a történetet. Ő maga nem volt jelen, de úgy hallotta, hogy Erőss provokálta az aktivistákat. Szerinte heccelt, maga gerjesztette a feszültséget.

A rapper egyébként nem fogalmazott világosan, próbálta elütni az ügyet. Arról beszélt, hogy az incidens után találkozott a képviselővel, akivel névjegykártyát is cseréltek, sőt, Erőss azt mondta neki, hogy kifejezetten szimpatizál vele. Dopeman szerint a balhéből csak azért lett rendőrségi ügy, mert Erőss testalkata és idegrendszere nem alkalmas egy csetepatéban való helytállásra.Mindenesetre megnyugtattam őt, nehogy maradandó lelki sérülései maradjanak, hogy a jövőben még egyszer ilyen nem fog előfordulni vele.

Dopeman szerint ha van izom, nincs rendőrség

forrás: origo.hu

Amikor egy üveg vagy doboz kólát elfogyasztasz, tudod, hogy valójában mi történik a testedben?

Hiába sivalkodtak a libsik: Megállapodott a Csíki Sör a Heinekennel