in ,

Megszólalt a politika udvari bolondja: Fekete-Győr szerint nem kell diploma ahhoz, hogy valaki közgazdásznak nevezhesse magát

A villamosmérnököt sem a diploma teszi – fogalmazott a volt pártelnök.

Mint arról korábban írtunk, az előválasztás honlapjára feltöltött önéletrajza szerint Hajnal Miklósnak jelenleg semmilyen felsőfokú végzettsége nincsen, vagyis a Momentum elnökségi tagja egy érettségivel tölti be a BKK Zrt. felügyelőbizottsági elnöki posztját, havi bruttó félmillió forintos fizetésért.

Hajnal Miklós felügyelőbizottsági elnök a BKK-nál, pedig saját bevallása szerint csak érettségije van

Az ellenzék hegyvidéki jelöltje CV-jében egy idén elkezdett levelező jogász szak mellett „felfüggesztett” oxfordi tanulmányokról számolt be.

Ugyan később már Hajnal Miklós is sajnálatát fejezte ki az ügy kapcsán, valamint elnézést kért azért, hogy közgazdászként hivatkozott magára, a Momentum bukott miniszterelnökjelölt-jelöltje másként gondolkodik.

Fekete-Győr: Nem kell diploma ahhoz, hogy valaki közgazdásznak nevezze magát

Hétfő este Fekete-Győr Andrást, a Momentum volt pártelnökét az ATV Egyenes Beszéd műsorában kérdezték az ügyről. A korábbi pártvezér Hajnal Miklós végzettsége kapcsán úgy nyilatkozott:

engem nem feltétlenül egy diploma tesz akár jogásszá, vagy akár villamosmérnökké”.

Arra a kérdésre, hogy Hajnal dolgozott-e közgazdászként diploma nélkül, Fekete-Győr azt válaszolta, hogy tudomása szerint Hajnal dolgozott a Google-nél illetve, hogy volt saját vállalkozása is.

Érdekesség, hogy fentebb említett, aláírt nyilvános önéletrajza alapján Hajnal Miklós csupán négy hónapot töltött a Google brüsszeli kirendeltségénél, „szakmai gyakorlaton”, saját vállalkozás pedig nem szerepel a hegyvidéken induló politikus önéletrajzban.

 


(mandiner.hu)

 

 

 

Mindenszo.hu kommentár: mit is lehetne erre mondani? Gratulálunk, Bandi! Akkor legközelebb ülj fel egy olyan buszra, ahol a sofőr mondjuk pék! Esetleg a peres ügyeidet ne egy végzett ügyvédre, hanem egy taxisra bízd!

 

 

Add tovább!

Kamu Geri már mutogat visszafele: Kamu Geriék el akarják adni a városházát, erre a főpolgármester válasza: „TARLÓS!”

Trombitás Kristóf: annyira jó látni, hogy a sajátjai csinálják ki Friderikuszt