in , ,

Megkérdeztünk egy exRTL-es színészt az RTL „banyatankozásáról” – Bognár Zsolt színművésszel beszélgettünk – Videó

Érdekes válaszok születtek

Megkérdeztük Bognár Zsolt színművészt, aki anno az RTL Klub Barátok Közt sorozatnak köszönheti népszerűségét, új írásait pedig nálunk már százezrek követik az interneten, hogy mi a véleménye az RTL „banyatankos” híradásáról.

 

Mint ismeretes, az RTL Klub a híradójában valami olyasmit tett, amire talán a magyar televíziózás történetében még nem volt példa. Történetesen arról van szó, hogy az RTL híradójában úgy rúgtak bele idős honfitársainkba, ami egészen hihetetlen, ugyanis nemes egyszerűséggel „SIMÁBBAN GURUL A BANYATANK, KÖNNYEBBEK A SZATYROK”  szöveggel vezettek fel egy hírt a magyar gazdaság állapotával kapcsolatban. Mi erről a véleményed?

 

A rövid és sommás véleményem annyi, hogyha az RTL-nek az idős korosztály a ,,banyatankos” nyugdíjasok sokasága, akkor nevezett csatorna ugyanezen szépkorúak hátán meg a Quasimodo púpja. Lecsatolni nem lehet őket, legfeljebb ki – és átkapcsolni, de jó, ha tudják, hogy az időseken gúnyolódó RTL puttony tartalmát 4 évente a józanabb többség azért képes lomtalanítani, azaz szavazatával jelezni majd a 2026-os választásokon, hogy tartalmi pofátlanságaiknak hol a helye és a határa.

 

Videó:

 

 

 

 

mindenszo.hu

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

Na, ez a helyzet! Kocsis Máté: a magyar baloldal még a támogatói pénzt is ellopja

Kemény kritika balról, balra – Ceglédi Zoltán a Karácsonyhoz érkező külföldi félmilliárdról: Ezt főztétek, egyétek csak