in ,

Megint szájba sz*rta magát a jobboldal! Megvált az Origo a lenácizott újságírójától

Lovas István forog a sírjában…

A jobboldali médiát szépen, lassan saját magunk leszalámizzuk!

A Jákobozásért Ambrózyékat már egyszer eltávolították. Közben a valóban náci Jobbikos elindulhatott Borsod 6-ban, Niedermüllernek kutya baja, László Imrének kutya baja.

Oláh Gellértet is eltávolították a 888-ból egy karlendítésért. Oláh Gellért, mint náci? Egy zsidó srácról van szó, könyörgöm.

És most itt van az origo.hu-s kollega, meg a szvasztikás karkötő.

 


Az Index biztos forrásból úgy értesült, hogy az Origo megvált Szalma Györgytől, akit korábban a Momentum tiltott önkényuralmi jelkép viselése miatt jelentett fel.

Szalma a Pesti TV egyik műsorában viselt egy szvasztikás (a köznyelvben horogkeresztes) karkötőt, amelyről az ellenzéki párt azt állította, hogy az egy náci jelkép.

Az újságíró Facebook-oldalán reagált a feljelentésre, és tagadta, hogy szélsőséges eszméket vallana:

Gondolom, már mindenki látta, hogy a sajtó lehozta, hogy egy szvasztikás karkötőben ültem be a Pesti TV műsorába. Az igazság az, hogy ezt a karkötőt két éve kaptam Indiában, ez egy emlék arról az utazásról, amiről egyébként cikksorozatot is írtam. Aki ismer, az tudja, hogy nem vagyok náci, a karkötő nem hordozott semmiféle politikai üzenetet részemről. Nem állt szándékomban senkit provokálni. Ha bárkit megbántottam, ezúton bocsánatot kérek. Akikben még kérdések maradtak, azoknak szívesen válaszolok. Egyébként minden felelősség egyedül engem terhel!

Az Origótól távozott újságíró egyébként tényleg járt néhány éve Indiában, erről többrészes cikksorozatot is írt a Mandinerre. Ott ez valóban az egyik legősibb szimbólum, a jelentése jó szerencse. Európában azonban a népirtásokért felelős nemzeti szocialisták használták, így ebben a kultúrkörben egészen máshogy hat.  – írja az index.hu


 

Felsőbb politikai döntés született, nem kérdés. Tényleg így indulunk neki 2022-nek? A saját embereinkért sem állunk ki?

Nem jó ez így.

u.i: egyébként meg Európában miért megy valaki be egy tévé stúdióba egy ilyen karkötővel? Ezen is azért el kéne gondolkodni.

 

mindenszo.hu

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Giorgia Meloni: az EU hírhedt tagjai meg akarják törni a magyar és a lengyel nemzetet

A fél ország Rákay Philip új videóját nézi! Az ellenzék a téma – Videó