in ,

Megint nagyot ment az ellenzék: a Zorbán emelte a málna árát, és ő kapcsolta ki az áramot Iványi Gáborék egyházánál

Van baj

Van baj! Nagyon nagy bajok! 

Az ellenzék tényleg tele van kreténekkel. Rögtön itt van a bolgár nő. Azt már a múltkor kitárgyaltuk, hogy mekkora baromság, hogy a kormány miatt emelkedik a málna ára, sőt egyenesen a Zorbán miatt, mondta a bolgár nő. Újra nem részletezzük a gyümölcs, a zöldség és a Nagybani piac bermuda háromszögének témáját.

 

A legújabb ökörség rögtön hétfőn indult, természetesen a papucsban a parlamentben flangáló, rettentő igénytelen, koravén afgán Szabó Tímeától.

Az afgán nő szerint Iványi Gábor lelkész egyházánál azért kapcsolták ki az áramot, mert „Zorbán”. Nem, nem azért, mert esetleg nem fizették a számlákat, és nincs ingyenáram, nem! Azért, mert a „Zorbán” bosszúból kikapcsoltatta. Sőt, az éj leple alatt a csúnya, gonosz Zorbán fogta magát, és maga ment oda lekapcsolni az áramot az egyházi épülethez! Bizony! Ilyen csúnya miniszterelnökünk van. Sőt, a kretén Szabó Timcsike azon is viccelődött, hogy miért felesleges szerinte 23 órakor bezárni a szórakozóhelyeket. Azért felesleges, mondta, mert az nem úgy van ám, hogy a vírus 23 óra után hirtelen nem fertőz, hiába gondolja azt a kormány. Az a baj, hogy Szabó Timike megint hülye. Ugyanis a szórakozóhelyeken jönnek össze a fiatalok, akiknek ilyenkor pl. rengeteg kontaktjuk lesz, tehát a fertőzés veszélye is brutálisan megnő. Ezt persze tudja jól Szabó Timike, csakhogy ő a megvezethető közönségnek játszik. Timike rögtön elmehetne Angliába is tiltakozni, ott ugyanis 22 órakor zárják be a szórakozóhelyeket. Na, erről ennyit.

Sajnos tele van az ellenzék kreténekkel, idiótákkal, és gazemberekkel. A legnagyobb baj, hogy még képernyőre is kerülnek, mérgezik a magyarok lelkét.

mindenszo.hu

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Már megint a szűkszemű Pulai a Hír Tv képernyőjén! Nem kérjük!

A Sajtóklub szerint is ideje van már a HUXIT-nak! Videó