in

Megint magyar siker!!! – Berki Krisztián diadalmaskodott a világkupán!

Berki Krisztián visszatért, és ha már megtette, akkor jött, látott és győzött, megnyerte a Melbourne-i világkupát!

Megnyerte a Melbourne-i világkupát!

Berki diadala a világkupán

Az egyszeres Olimpiai-bajnok, háromszoros világbajnok, és hatszoros Európa-bajnok tornász természetesen a fő számában, a lólengésben aratott nagy győzelmet. Már a pénteki selejtezőből is az első helyen jutott tovább, a döntőben pedig a maximális 15 pontból 14, 933 pontot megszerezve lett aranyérmes.

 

A Magyar Tornaszövetség hírlevele idézi a győztes szavait:

“Nagyon boldog vagyok, hogy sikerült nyernem, annak pedig kifejezetten örülök, hogy egy magabiztos, vagány gyakorlattal. Ezt a bírók is így látták, hiszen a pontszámom is magasabb lett, mint a selejtezőben. Ha már a pontszámokról beszélünk, érdemes elmondani, hogy elindult az új olimpiai ciklus, így a módosítások miatt mindenki gyakorlata 5 tizeddel kevesebből indul, bár a gyakorlatok összeállítása nem változott.

 

Sokan gratuláltak, az éremátadás után volt velem egy miniinterjú is. Sok magyar szurkoló volt kint, még most is körbevesznek. Nagyon jó szervezésű verseny volt, nagy élmény volt versenyezni ebben a szép környezetben, jól éreztem magam, ide jövőre is vissza szeretnék jönni”

 

A győztes gyakorlat:

 

 

A versenyen szereplő másik magyar Kállai Zoltán is nagyszerűen szerepelt, hiszen 13,966 ponttal a negyedik helyen zárta a megmérettetést.

(golvonalbisztro.hu)

Még mindig nem stadion: 750 milliárd forintnyi útépítési szerződést köthet idén a NIF

HAVAS MEGBUKOTT – Végleg leveszik a képernyőről a szexuális zaklatással vádolt Havas Henriket