in ,

Megint le akarják járatni a Balatont! Az nlcafé és más roncsportálok szerint 1600 Ft egy lángos Balatonon – Ezzel szemben mutatjuk a valóságot

Minden évben ez megy

Kicsit már kezdjük unni a liberális szennymédiát, mert minden nyári szezonban a libsik szartartálya megtelik és újra ránk fröcskölik az egészet. Próbálják elhitetni 10 millió magyarral, hogy itt minden szar, főleg a Balaton, menj Horvátországba hülye magyar! A legújabb idei baromságuk az, hogy 1600 Ft egy lángos a Balatonon!

Nos, mi nyaranta a szerkesztőséggel ha tehetjük, itt vagyunk lent a Balatonon, és bizony megállapítjuk, hogy 1600 Ft-os lángos NINCSEN a Balatonon! Nem is ez az átlagára. Nézzünk mit állít az NLCAFÉ blogja és egy másik liberális roncsportál:

 

 

És itt egy másik ostoba huhogó:


Azért az utolsó képhez érdemes hozzátenni, hogy egy filccel felírt táblára bárki, bárhol azt ír amit akar. Erről ennyit.

Ezzel szemben a Balatonszéplak – Alsón ezek a valós árak:

Mutatjuk  kinagyítva:

Tehát akkor tisztázzuk: A lángos a Balatonon ugyanannyi mint tavaly! 700 Ft egy sima lángos, egy sajtos 800 Ft, egy tejfölös 800 Ft, és még a nagyon extrém feltéttel is csak 1000 Ft körül van egy bolognai lángos pl. Szóval hol van az 1600 Ft gyerekek????

Nem lehet ám olyan könnyen átverni minket magyarokat!

 

Nézzük csak honnan van az első kép, amelyik szerint 1600 Ft a lángos????

INNEN:

http://csepel.info/?p=43074

A csepel.info szerint nem máshonnan, mint a Hungaroringről! Na, eleget hazudtatok libsikéim!

Képtalálat a következőre: „lángos ára budapesten”

 

Akik hazudoznak a Balatonról, azok ilyen kis tyúkmellű belpesti seggfejek, sem idén, sem tavaly nem voltak még a Balatonon, ha pedig igen, akkor tudatosan, politikai okokból hazudoznak! Bezzeg, ha egyszer leváltják az Orbán-kormányt, akkor majd hirtelen 700 Ft-os balatoni lángosról fognak írni. Ennyit tudnak, ennyire képesek a liberálisok: hazudozni, reggel, éjjel, meg este.

Szóval NLCAFÉ meg 9gagred.hu , elmentek ti a jó büdös p….ba!

 

mindenszo.hu

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Nocsak! 430 ezer Ft lesz egy ápolónő bére Magyarországon!

Olyan “drága” a Balaton hogy özönlenek a “mélyszegénységben” élők a tóhoz – Bedugult az M7-es