in ,

Megint Kocsis Máténak kellett helyretennie Szabó Tímeát

Kaleta Gábor első perctől az utolsóig végig szolgálta a teljes Medgyessy-, Gyurcsány- és Bajnai-kormányt.

„Most épp Szabó Tímea frakcióvezető „Kaletázik”. Régóta próbálják a liberálisok így-úgy a kormánypártokra tolni ezt a minősíthetetlen alakot, de akkor tisztázzuk: Kaleta Gábor első perctől az utolsóig végig szolgálta a teljes Medgyessy-, Gyurcsány- és Bajnai-kormányt. 2010-ben az új kabinet megörökölte, mint karrierdiplomatát. Ez az ember nem a mi szégyenünk, hanem mindenkié, mert súlyosbító körülmény, hogy beteg hajlamaival külföldön járatta le a hazánkat. Az enyhe büntetése kapcsán pedig tessenek a bírósághoz fordulni.

Tavaly világossá tettem a Kaletához való viszonyunkat, aki ezt nem érti, az vagy hülye, vagy direkt magyarázza félre.

A győri p*dofil ügye pedig arra világít rá, hogy a probléma nagyon is valós. A beteg p*dofil azonnal elvesztette minden közéleti tisztségét, a többi a bíróság dolga. A mi közösségünkben legalább vannak következmények, szemben a ballibekkel, akik felhőtlenül kokainozhatnak, zsidólistázhatnak, Judapestezhetnek, kamuvideózhatnak. Ja, és ki ne derüljön hány p*dofiljuk van a holdudvarukban!

A pedofilellenes törvénycsomag kellő súllyal kezeli majd ezt az undorító problémát, elég, ha a balosok megszavazzák majd a parlamentben.”

 

 

(mandiner.hu)

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Bayer Show: Finnországban, ha a Bibliából idézel, 6 évet kaphatsz – Videó

Agyhalál – Karácsony nem létező diszlexiájával magyarázza hiányos nyelvtudását