in ,

Megint hazudott a libsi médiahadsereg – Álhír, hogy kiabáltak a magyar miniszterelnökkel a V4-találkozón

Fejezzétek már be a hazudozást, jó?

Havasi Bertalan, Orbán Viktor sajtófőnöke szerint „álhír”, hogy Petr Fiala cseh és Donald Tusk lengyel miniszterelnökök kiabáltak Orbán Viktorral egy zárt ajtók mögötti találkozón Prágában február 27-én – írja a Telex.

A VSquare információi szerint a vita arról, hogy Magyarország miért blokkolta korábban Svédország NATO-csatlakozását és az EU Ukrajnának szánt támogatását, nagyon heves volt. Havasi a Telexnek írt válaszában annyit tett hozzá, hogy „nyolcszemközti találkozó zajlott, a megbeszélés eredményeiről pedig beszámoltak a sajtótájékoztatón”. A negyedik szempár a sajtótájékoztatón Robert Ficóé volt; a VSquare szerint a szlovák miniszterelnök csendben ült a találkozón.

(pestisracok.hu)

 

 

Mindenszo.hu kommentár: ejj, ejj, hát nem volt még elég a hazudozásból, elvtársak? A hazugság a balmédiának olyan, mint egy drog: nem bírják abbahagyni. Pedig 4 évente elvonóra küldjük őket!

 

 

mindenszo.hu

 

 
 

Kérjük a segítségedet!

Példátlan politikai ítélet a magyar bíróságon – Wittinghoff videója miatt a mindenszo.hu-nak több, mint 4 millió forintot kell fizetnie sérelemdíjként! Az ítélet jogerős!

Portálunk szerkesztői bérből és fizetésből élnek, azok pedig nem akkora összegek, hogy több, mint 4 millió forintot ki tudjunk fizetni. Nem tudunk, nincs ennyi pénzünk, sem megtakarításunk, azonban lakásunk van, amit Wittinghoff és a politikai ítélet miatt elárvereznek a fejünk felöl: kvázi a bíróság kitesz minket az utcára.

 

Csak pár napunk van összegyűjteni valami csoda folytán ezt a 4 millió forintot, megadjuk a számlaszámunkat, ahova várjuk az esetleges támogatásokat, hátha mégis maradt még valami remény….

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

 

 

Hivatalos: Dobrev Klára öltözködik a legrosszabbul a magyar politikusok közül! Íme!

Mi a baj azzal, ha Gálvölgyi János a Nemzet Színésze lehet? Szerintem? Semmi…..