in , ,

Méghogy a Fidesz osztogat krumplit! Akkor mutatunk pár képet!

Ezt a témát is lezárhatjuk…

A bukott Jákob Petike azzal vagdalkozott azon a vasárnapon, a bukása napján, hogy a Fidesz és benne Koncz Zsófi a krumplikirálynő. Először is: kiderült, hogy az ellenzék osztogatott úgy krumplit, hogy Hajrá, Zsófi feliratot ragasztotta rá, ezzel is azt a látszatot keltve, hogy a Fidesz osztogat krumplit, amikor éppen az ellenzék csinálta ezt, lejárató szándékkal.

Íme egy ellenzéki stand, és az ellenzéki aktivisták, akik készítették a krumplis zsákokat:

Hamis fotóval próbálta az ellenzék lejáratni Koncz Zsófiát - Hír TV

 

Továbbá találtunk pár régebbi képet, melyeken kevésbé láthatók kormánypárti képviselők:

 

Akkor erről ennyit.

 

És itt szeretnénk egy megjegyzést még hozzáfűzni a krumpli témához: több Fideszes vezetésű önkormányzat évről, évre, rendszeresen télire a rászorulóknak osztott krumplit, vagy egyenesen gazdáktól vásárolt almalét, stb. Több fővárosi Fideszes kerületben is így volt ez éveken át. Nem kampányidőszakban, hanem minden évben volt szociális alapon élelmiszeradomány. Mindenki kapott, aki kért, nem nézte senki, hogy ki milyen szavazó. Szóval a rászorultsági alapon történő téli ételosztást ne keverjük össze a kampánykrumplival, amivel egyébként rendszeresen az ellenzék élt!

Egy személyes példa: a XVIII. kerületben, ahogy leváltották a Fideszes vezetést, azonnal megszüntették a szociális alapon történő téli ételosztást. Tehát még a Szaniszlóra szavazók sem kapnak a jövőben semmit! Erről ennyit. A szavazók ezt kérték, és ezt kapják (semmit).

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Nem stadion! Megépült a 160 km/órás sebességű Ebes-Debrecen vasút

Mikor kapcsolják végre le a fűtést és a vizet? Picsognak az egyetemfoglalók, mert nincs internet, és előrehozták az őszi szünetet is – Hisztikézős tüntike volt