in , , ,

Megalázta Orbán Viktor feleségét vásárhelyi mária – A kárpátaljai magyarokon segítő Lévai Anikóba rúgott bele vásárhelyi

Mindezt azért írja vásárhelyi, mert más a politikai álláspontja

Erre nem számítottunk. Még vásárhelyi máriától sem. Ő az a disznószemű, tudják.

Ő az:

Gyurcsány nagy seggnyalója. Látni a fotón is.

 

No, ő nincs az ukrán-magyar határon, és nem segít senkinek. Csak pofázik az interneten. És most épp Orbán Viktor feleségébe rúgott  egy hatalmasat.

 

Olvassák:

Ha nem tudnám, hogy ki ő, első látásra azt hinném, hogy egy Ukrajnából menekült asszony.

 

De tudom, hogy ő Orbán Viktor miniszterelnök felesége.

„Ha nem tudnám, hogy ki ő, első látásra azt hinném, hogy egy Ukrajnából menekült asszonnyal beszélget a Telex újságírója. Nem a kinézete, az öltözete, hanem az ideges és rémült tekintete, a bizonytalansága, a menekülésvágya miatt. De tudom, hogy ő Orbán Viktor miniszterelnök felesége. Ott áll a riporterrel szemben, látszik rajta, hogy legszívesebben menekülne ebből a helyzetből, de a régi énje mégis azt súgja, hogy szóba kell állnia egy újságíróval, aki nem a főzési szokásairól, a férjéről vagy a gyerekeiről, hanem arról kérdezi, hogy Ő mit gondol a szörnyű háborúról, amely elől százezrek, sőt ma már milliók menekülnek, akiknek most, egy egyházi szeretetszolgálattal, Ő is adományt szállít.

És bár szóba áll a riporterrel, látszik, hogy retteg a helyzettől, a kérdésektől és a saját válaszaitól. Nem attól fél, hogy nem tud majd válaszolni, miért is ne tudna, hiszen egy okos, képzett, önmagát jól kifejező nő, hanem attól, hogy mit fognak kérdezni és ő »jól« felel-e rá. Hogy nem rontja-e el. Hogy mik lesznek a következményei annak, hogy ő – ellentétben minden környezetében élővel – beleállt ebbe a helyzetbe. Látszik, hogy nem is tud mást feltételezni egy nem lakájokkal feltöltött médium munkatársáról, mint hogy tőrbe akarja csalni. Ő nyilván úgy érzi, hogy az apját, a lányát, a fiát sőt a férjét is az ellenzéki sajtó üldözi, hurcolja meg, bizonyára meg van győződve arról, hogy a családja az ellenzéki média áldozata.

Gondolom eszébe sem jut, hogy megpróbálja egy másik nézőpontból vizsgálni, hogy mi az oka az ellenzéki média kritikájának. És ezt bizonyos szempontból értem is. Hiszen ő egy anya, egy gyermek, egy feleség, tőle nem várható el az objektivitás. Ettől azután az első perctől érződik rajta az ellenségesség és az alkatától láthatóan teljesen idegen agresszivitás. A válaszai gyanakvók, bizonytalanok, elutasítók. Már az első kérdés után kioktatja a riportert, hogy szerinte miről kellene kérdezni illetve ő miről szeretne beszélni. Minden újabb kérdést úgy vár, mint a deresre húzott az újabb ostorcsapást, zavarában és félelmében belegabalyodik a mondatokba, egészen egyszerű gondolatokat sem tud határozottan megfogalmazni.

És nem meri kimondani, hogy mi a véleménye arról az embertelen pusztításról, amit férje példaképe Ukrajnában művel, nem meri kimondani, hogy ez tömeggyilkosság, háborús bűnök sorozata, mint egy kötéltáncos úgy próbál egyensúlyozni a nagyon szűk határok között, amelyeket a helyzete szabott számára. Pedig biztos vagyok benne, hogy nagyon határozott gondolatai vannak arról, ami most történik a szomszédos országban. Lévai Anikóról mindenki tudja, hogy egy okos, intelligens, tehetséges, bátor és kedves nő volt, akinek volt saját véleménye, amit bátran képviselt is. Néhány éve találkoztam vele az egyik bevásárlóközpontban, ahol azért figyeltem fel rá, mert észrevettem, hogy egy nő, aki előttem megy, percenként ijedten hátra fordítja a fejét, mint aki attól fél, hogy követik. Szívszorító volt! Most nem tudom, hogy sajnáljam vagy megvessem.”

– írja Vásárhelyi Mária.

 

 

A hányinger kerülget minket ettől a vásárhelyitől. Azt sem érdemli, hogy nagy betűvel írjuk a nevét. Nem is fogjuk ezentúl. Ezentúl kis betűvel fog nálunk a neve szerepelni. 

Ül a fotelben, és Orbán feleségét gyalázza ez a lény. Véglény. Vásárhelyi foghatná magát, eltakarodhatna a határra, és például segíthetne, addig sem pofázna. Azért támadja Lévai Anikót ez a lény, mert Orbán Viktor felesége, és vásárhelyi pedig gyűlöli a miniszterelnököt. Ennyi a bűne Lévai Anikónak.

Vásárhelyi Magyarország egyik legvisszataszítóbb közéleti embere.

 

mindenszo.hu

 

 

Add tovább!

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

      Felrobbantotta az internetet a videó – Ez történne, ha az ellenzék hatalomra kerülne – Videó

      Hoppá! Közel ezer forintba kerül egy liter gázolaj Svédországban