in ,

Még mindig következmények nélküli országban élünk?

Mikor lesz ennek vége?

„Kötelességet ingyen tenni kell,
S kötelesség munkálni a honért.”
Petőfi Sándor

 

Aki figyelemmel kíséri az elmúlt 28 év belpolitikáját, és főleg annak sajtóját, bizony kevés alkalmat talál arra, hogy elégedetten hátradőljön, csettintsen egyet, és azt mondja: „Ez igen, ez egy jó és értékes vita volt.” Abban biztosak lehetünk, hogy elmérgesedett közéletünk okozói nem a hazáját valóban szerető, tényekkel érvelő, gondolkodó emberek, a hiba okát valahol máshol kell keresni.

Volt egy elhíresült cikk sorozat Fricz Tamás politológustól, még a régi Magyar Nemzetben jelentek meg nagyszerű elemzései, „Egy követkemények nélküli ország” címmel. Szavai a mai napig eszünkbe jutnak, amikor Nagy-Bandó Andrások, Konrád Györgyök, és Spíró Györgyök rontanak rá hazánkra, kizárólag azért, mert az általuk gyűlölt (egyébként demokratikusan megválasztott, és demokratikusan regnáló) kormányfő kormányozza az országot.
De semmilyen ok, semmilyen ürügy nem adhat feloldozást, hogy így beszéljünk hazánkról. „Kurvaország”, mondta egy korábbi kormányfő.
„Moslékzabáló”. Mondta egy „értelmiségi”. „Jönnek a magyarok a szarból”, veti papírra egy író.
„Ömlik a szenny a nyugdíjasok szájából”, mondja egy fiatal miniszterelnök-jelölt.

Ám a tolerancia bajnokainak van egy médiája is, aminek a munkatársai a másként gondolkodókat „IFA platóra” hánynák. Csak úgy, demokratikusan.  És írják ezt a szent vélemény és sajtószabadság jegyében. Ha kérdőre mered vonni őket, mennek Brüsszelbe sivalkodni, előveszik a nemzetközi sajtókapcsolataikat, és jön a nemzetközi dorgálás, hogy Magyarországon a kormány „lábbal tiporja a sajtószabadságot”. Így hát, következmények nélkül folytatódik tovább a fröcsögés és gyalázkodás saját hazánk ellen.
Magyarul, magyar nyelven egy magyar tévében, egy magyar énekesnő kijelenti, hogy a magyar nép és a magyar nyelv elfajzott, tehát korcs. Értjük. És megint nincs következmény. Őrület.

A regnáló kormányfőnek és feleségének Ceausescu-i jövőt (értsd golyó általi halál) jósolni az ország egyik legnagyobb médiájában ma már teljesen természetes. Mindez következmények nélkül. Magyarország legnagyobb kereskedelmi televíziójában a magyar nagyvállalkozók napi gyalázása már sport. A hazugság és manipuláció Kolosi Péter médiájában teljesen természetes jelenség.
A felháborító az egészben, hogy ezt az őrületet senki sem állítja meg. Sem a médiatörvény, sem az NMHH. Nem történik semmi. A libsi uszít szabadon, következmények nélkül.

A nagy kérdés már csak az: Meddig leszünk még következmények nélküli ország?

A közbeszéd nem miattunk ilyen, amilyen. Hanem miattatok, liberálisnak hazudott akárkik miatt!
Mi csak tükröt tartunk elétek. De még nem néztétek eleget magatokat. Ezért mi tovább tartjuk azt a tükröt.

A magyarok végtelen türelemmel nézik hazájukat gyűlölő liberálisait.
A libsik naponta, teli torokkal toleranciáért kiáltanak, de minket, nemzetben gondolkodó keresztényeket kirekesztenének. Mindennel és mindenkivel szemben elfogadást követelnek, de a törvényesen megválasztott magyar kormány számukra elfogadhatatlan, és akár erőszak árán is megdöntenék.

Hol a határ? Nem tudjuk.
Libsijeink nem ma kezdték.

De mi sem.
Ők Petőfit sosem fogják megérteni.

A harc folytatódik. Tollal és írással.

mindenszo.hu

 

Apáti Bence – Miért van ellenzékváltó hangulatban az ország?

Végleges: a magyarok nem kérnek a Soros-tervből, nem kérnek a migráns-betelepítésből – Mutatjuk a számokat