in ,

Még mindig az O1G-től várja a csodát az ellenzék

Azt várhatják

A nagy 18′-as decemberi tüntetések alkalmával a liberális média (nem, nem az ellenzék, hanem az ő kis szarjankó médiája) kitalálta az O1G-t. Roppant eredetinek tűnt az ötlet. Szerintük. Aztán mi meg kiderítettük, hogy még az O1G kifejezést is lopták.
Íme:

Totális lebukás – Az O1G ötletét is lopta az ellenzék! Semmi eredetiség – Only 1 Gamer az eredeti jelentés

De ez nem zavarta őket. Rajzolták, meg pisálták a hóba, a HVG meg főcímoldalon tudósított a „hatalmas”, nemzetközi eseményről, hogy itt, meg ott, meg amott a hóba belerajzolták, belepisálták (még sz*rni nem sz*rták, de ami késik…) a libsik, hogy: O1G!   Húha! Most aztán megbukott a gonosz, patás Zorbán! Egyszercsak azonban a hó elolvadt. Ahogy a mozgalom is egyre inkább elolvad. Oszt majd jön a tavasz. Ahogy az kb. 6 milliárd éve így van. Láttunk még pár idióta O1G sapkás felvonulót március 15-én a Szabad sajtó úton, de ők inkább csak saját magukat tették nevetségessé. Vagy inkább szánalmassá.
Függöny.

Ám a HVG.hu, a 24.hu, az index.hu, a 444.hu újra és újra előveszi az O1G-t, hátha bukik Orbán. Aztán mégsem bukik. Ezért rákapcsoltak kicsit március idusán.
Már ott tartunk, hogy ellenzéki, agyhalott képviselők, és képviselőnők fújják festékkel fel a szlogent az aszfaltra, várva a megváltást, a csodát, a bukást. Várhatják. Nem jön.

Tényleg ez lenne az ellenzék fő politikai mondanivalója? Legecizni a másikat?

Érik a következő kétharmad.

 

mindenszo.hu

Büdösszájú Tordai Bence megkapta végre a büntetést

Március 15-én buszokkal jöttek vidékről az emberek ünnepelni – Na és????