in , ,

Meg kell büntetni, mint a szart – Piti ügy a Kern András parkolása, de csak látszólag, valójában komoly dologról van szó – A törvény erejéről és a demokráciáról

Nincs kivétel

Emlékezzünk Gyurcsány büntethetőségére 2006 kapcsán. Állítólag akkor anno leszóltak az USA-ból, hogy Ferit nem lehet büntetni.

Ha ez tényleg így történt, az nagy baj, akkor sérül a magyar demokrácia, mert külföldről bele akarnak szólni a magyar belügyekbe. A guruló dollárokkal most is beleugatnak dolgainkba, elég a dollárokon túl Présember viselt ügyeire is gondolni. Tehát a törvények betartása és betartatása igenis nagyon fontos!

 

És itt érkeztünk el Kern András ügyéhez. Tilosban parkol a művész úr, mert neki a kedvenc péksütije kell. Nagyon kell az a süti. Megcsinálta egyszer. Most megcsinálja másodszor, mert úgy érzi: neki lehet. Neki egy ilyen kis kihágás is engedélyezett, gondolja. De ez nincs rendjén, mert ha neki lehet, akkor nekem is lehet, akkor idővel mindenkinek lehet és eluralkodik a káosz. Szabályok betartása és betartatása, a törvények betartása és betartatása FONTOS!

Kern Andrást tehát úgy meg kell büntetni, mint a szart.

Kern András példát mutat. Rossz példát is lehet mutatni, ne kövessük!

 

 

mindenszo.hu

 

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Ideje lenne Budapesttől elvenni a fővárosi címet és Debrecent megtenni fővárosnak!!

Döbbenet, itt tartunk – Gépfegyverrel vigyáz fürdőző gyerekeire Robert C. Castel