in , ,

Még egyszer a Tállai féle benzinárcsökkentésről – Orbán Viktor gratulál, az ellenzék támad – Sőt, a Bloombergig ment az ügy

Természetes állapota az ellenzéknek, az ellenzéki médiának, hogy ha az emberek érdekében tesz valamit egy jobboldali országgyűlési képviselő, azt a lehető legnegatívabb környezetben tálalja.

Orbán Viktor gratulál, az ellenzék támad

 

Természetes állapota az ellenzéknek, az ellenzéki médiának, hogy ha az emberek érdekében tesz valamit egy jobboldali országgyűlési képviselő, azt a lehető legnegatívabb környezetben tálalja. Nem történt ez másképp a Mezőkövesdi üzemanyagárak csökkenésével kapcsolatban sem. Az országos átlagban 360-370 forintos ár ott 400 felett volt, Tállai András közbenjárásának köszönhetően viszont csökkent.

Ahogy Orbán Viktor miniszterelnök kifejezte ezzel kapcsolatos véleményét, vagyis gratulált a terület országgyűlési képviselőjének mondván – Csökkentsék mindenütt! – , úgy bizonyára az ott élők is hálásak a közbenjárásnak, sikernek könyvelik el az esetet.

Nem így a ballib média, amely az amerikai Bloomberg hírügynökségig futott bánatával, pontosabban Marton Eder újságíróig, aki egyébként szívesen foglalkozik a magyarországi CEU problematikájával, és igencsak zavarja az is, hogy kormányunknak nincs jó véleménye Soros migrációs elképzeléseiről.

Tállai András pedig ezzel a cselekedetével nem csak üzemanyagárat csökkentett, de sokat tett Mezőkövesd amerikai ismertségének is. Kiváló marketingfogás, már csak ezért is megérte volna, hisz a matyó kultúra mellett, a ballib médiának köszönhetően, most már a Mezőkövesdi üzemanyagár is világhírű.

(Nagy Árpád, magyaridok.hu)

Jajj már megint?????? – Durván beszólt Orbánnak a híres magyar zenész – videó

Európai „Karácsony”, vagyis ami maradt belőle…