in ,

Még egy részeg disznó – Szabó Z. részegen tántorgott be a KFC-be, majd kötekedni kezdett – állítják az ultrák

Ezt a részeges libsit kéne most dicsőíteni?

Az ultrákkal is kapcsolatba hozható az a biztonsági őr, aki vasárnap éjszaka megverte Szabó Zoltánt, az Index újságíróját. Szabó saját bevallása szerint egy repi viszkikóstolásról hazatérőben keveredett konfliktusba a fővárosi, Király utcai KFC-ben. Az őrt kirúgták, az étteremlánc bocsánatot kért. A verekedő biztonsági őr tette kétséget kizáróan elítélendő, ám érdekesség, hogy a futball ultrák Facebook-csoportjában napvilágot látott egy, Szabóétól igencsak eltérő leírása is az esetnek.

Mint köztudott, Szabó Zoltán a magyar média egyik legprovokatívabb szereplője, aki évek óta gyalázatos stílusban sértegeti a közélet és a sajtó neki nem tetsző szereplőit. Az Index mai tartalomfejlesztési vezetője (korábban a blogtér felelőse és állandó szerzője) vasárnap este egy újságíróknak szervezett viszkikóstolásról ment hazafelé. Mint állítja, nem volt részeg, bár a “viszkiket nem köpte ki”, amikor a zárórán és a hosszú soron felháborodva kikérte a vásárlók könyvét. Hogy Szabó miként keveredett konfliktusba az őrrel, azt eddig csak az Index leírásából tudhattuk, ám most az Ultrainfo nevű fb-oldalon megjelent egy másik verzió is:

Mint tudjátok nagy balhé alakult ki a napokban a Király utcai KFC-ben. Mivel belsős vagyok leírnám a dolgozók álláspontját is. Zoli leszámolás idején, részegen tántorgott be a Király utcai étterembe. Már a sorbanállás alatt is kötekedett a többi vásárlóval. Mikor sorra került közölték vele, hogy most csak elvitelre tudják kiszolgálni. Mivel feltartotta a sort ezért megkérték, hogy amennyiben nem vásárol haladjon tovább. A vásárlók könyvét kérte, de a hosszú sor miatt ez egy másik vendégnél volt, és nem volt hajlandó leülni és megvárni, ezért az üzletvezető hozott neki egy A4-es papírt, amit ugyan úgy hivatalosan lepecsételtek, és aláírtak volna. Ez sem volt neki elfogadható, és tovább folytatta a kötekedést, ezért kivezette a biztonsági őr, és mikor vissza akart menni megütötte. A slusszpoén az, hogy tegnap már újra a KFC-ből rendelt álnéven

– írja a valóban bennfentesnek tűnő forrás. A valóság megismerése azért sem közömbös, mert a napokban valóságos hajtóvadászat indult a médiában azon megszólalók ellen, akik nem kellő részvéttel nyilatkoznak a KFC-s drámáról. A Tutiblog posztja ITT olvasható, az Index verziója és a már a pofonok elcsattanásakor készített telefonos videó pedig itt látható.

 

A vezető képet Szabó Zoltánról az Index.hu készítette.

 

(pestisracok.hu)

Vona besz*rt – Lemondta a vitát Szél Bernikével – Gülüszemű Baló György bánkódhat

(Fotó) Így utazik Turista osztályon Kurz Brüsszelbe