in ,

Hatalmas pofon az ellenzéknek – Még a baloldali Falus Ferenc is elismerte: a kínai oltóanyag teljesen rendben van

Ennyi

Az a helyzet, hogy az antimagyar ellenzék Orbán Viktort hibáztatja a 11 ezer koronavírusban meghalt honfitársunkért. Ennyi erővel a rákban, vagy az influenzában elhunytakért is Orbán Viktort hibáztathatjuk. Sőt, a szélviharokért és az árvizekért is….

Pedig a helyzet úgy áll, hogy a baloldal, az ellenzék akadályozza a járvány elleni védekezést, folytatnak halálkampányt, próbálják a lakosságot rettegésben tartani, hazudoznak a vakcinákról, készítenek álvideókat, mindezt a hatalom megszerzésének érdekében.

A baloldal minél több fertőzött és halott magyart szeretne látni Magyarországon. Ez a baloldal gyilkos kampánya a hatalom érdekében, mondjuk már végre ki!

Tegyük hozzá: több mint 1 tucat európai ország szintén a kínai vakcinát várja, illetve több országban is alkalmazzák már a kínai verziót. Majd jött Falus Ferenc, aki legkevésbé sem vádolható jobboldalisággal, ő is rúgott egyet a baloldalba! Az egy dolog, hogy a vödrös akcióval lejáratta magát anno, mint főpolgármester-jelölt, de mégiscsak egy orvos szakemberről beszélünk.

 

Íme a hír:

 

A kormányközeliséggel semmiképpen se vádolható Hírklikk nevű szennylap megszólaltatta a rossz emlékű Gyurcsány-kormány országos tisztifőorvosát, Falus Ferencet is, hogy mondjon egy mocskolódó véleményt a kínai oltóanyagról.

Ez olyannyira sikertelen kísérlet volt, mint az, amikor a volt főpolgármester-jelölt azzal próbált népszerűséget szerezni, hogy leöntette magát egy vödör jeges vízzel.

Ugyanis az interjúban amellett, hogy elismerte, hogy az orosz vakcina szerinte jó, azt is elmondta, hogy:

»a félreértéseket eloszlatandó: a kínai oltóanyag korszerű, teljesen rendben van a dokumentációja«. – írj a 888.hu.

Ennyit a “magyar” baloldalról.

 

 

mindenszo.hu

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Sajtóklub – A teljes stáb elküldte Jourovát melegebb éghajaltra – Videó

Gyurcsány azért záratta be az OPNI-t, nehogy őt és elvtársait zárják be