in ,

Matteo Salvini szerint teljesen más Európára van szükség

Az olasz politikus történelmi fordulópontnak nevezte a június 9-i EP-választásokat.

Teljesen más Európára van szükség a maihoz képest, amely a néppárti-szocialista erők kudarcát bizonyítja – hangoztatta Matteo Salvini a Liga jobboldali kormányerő vezetője a párt politikai iskolája rendezvényén vasárnap.

Salvini kijelentette, a jelenlegi Európában legfeljebb arról lehet dönteni, hogy „jobboldalon vagy baloldalon akarsz-e játszani, miközben ezen a kispályás focin kívül ott van a világ egésze”.

Hozzátette, a közeledő Európai Parlamenti (EP-) választások előtt is arról folyik a vita, hogy Ursula von der Leyen másodszorra is az Európai Bizottság elnöke legyen. Salvini szerint ez azt jelentené, „ha elegánsan akarunk fogalmazni, hogy Európát széles megállapodás irányítaná, vagy ha másképpen akarjuk mondani, egy tákolmány szocialistákkal, néppártiakkal és szükség szerint csipetnyi liberálisokkal, kis zöldekkel is, mintha vegyes sült lenne”. Salvini történelmi fordulópontnak nevezte a június 9-i EP-választásokat.

 

Hangsúlyozta, hogy „szabadon gondolkodó fejekre van szükség, amelyek túl tudnak látni a másoktól előre kitervelt játékszabályokon”.

Európának ismét a munkához és a biztonsághoz való jogot kell a középpontba helyeznie

– hangsúlyozta.

(MTI)

 

 

 

Kérjük a segítségedet!

Példátlan politikai ítélet a magyar bíróságon – Wittinghoff videója miatt a mindenszo.hu-nak több, mint 4 millió forintot kell fizetnie sérelemdíjként! Az ítélet jogerős!

Portálunk szerkesztői bérből és fizetésből élnek, azok pedig nem akkora összegek, hogy több, mint 4 millió forintot ki tudjunk fizetni. Nem tudunk, nincs ennyi pénzünk, sem megtakarításunk, azonban lakásunk van, amit Wittinghoff és a politikai ítélet miatt elárvereznek a fejünk felöl: kvázi a bíróság kitesz minket az utcára.

Csak pár napunk van összegyűjteni valami csoda folytán ezt a 4 millió forintot, megadjuk a számlaszámunkat, ahova várjuk az esetleges támogatásokat, hátha mégis maradt még valami remény….

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

Agyhalál – Lettország kitiltotta az orosz gabonát

Komoly figyelmeztetést kapott az ellenzék: mondjanak le azok, akiket erőszakos bűncselekmény miatt ítéltek el